ADATA lansează modulele de memorie DDR5-4800, compatibile cu plăci de bază de la cei mai populari producători

0
1659
ADATA
ADATA lansează modulele de memorie DDR5-4800, compatibile cu plăci de bază de la cei mai populari producători

ADATA Technology producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash, accesorii mobile, dispozitive de gaming și soluții industriale, anunță azi lansarea ADATA DDR5-4800. Este vorba despre noua generație de module de memorie DDR5, capabile să atingă frecvențe de până la 4800 MT/s. Detalii despre acestea avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ADATA a colaborat cu șase producători importanți de plăci de bază pentru a asigura performanțe și compatibilitate optime. E vorba despre AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI și ROG. Noile plăci de bază ale acestor companii vor oferi astfel stabilitate și performanță de top alături de modulele DDR5.

Nick Dai, Senior Manager DRAM Products ADATA, a declarat:

„Prin capabilitățile noastre puternice de cercetare și dezvoltare și parteneriatele strânse cu principalii producători de plăci de bază din lume, ne-am angajat să oferim module de memorie cu performanțe superioare, de generație viitoare, capacități mai mari și stabilitate sporită. În lunile următoare vom continua să lansăm o gamă diversificată de produse DDR5 pentru a satisface diferitele nevoi ale creatorilor, gamerilor și a altor utilizatori.”

Comparativ cu modulele de memorie din generația anterioară, DDR5 permite alocarea unei lățimi de bandă mai mari fiecărui nucleu al procesorului. Astfel, este îmbunătățită performanța generală a PC-ului. ADATA DDR5-4800 livrează frecvențe de până la 4800 MHz și vine în variante de 8 GB, 16 GB sau 32 GB. De asemenea, noile module au tehnologie ECC (Error Correcting Code) și PMIC (Power Management Integrated Circuit), reușind să transmită date cât mai precis și oferind eficiență energetică.

Aflăm că CPU-urile Intel (Gen 12) vor beneficia în curând de suport pentru aceste module DDR5. De asemenea, ADATA a efectuat teste comune cu producătorii de plăci de bază pentru a asigura compatibilitatea și performanța optimă. Modulele DDR5-4800 vor putea fi achiziționate individual sau în dual-kit-uri cu capacități de 2x8GB, 2x16GB sau 2x32GB. Variantele SO-DIMM, dedicate laptopurilor, vor fi disponibile chiar din al patrulea trimestru din acest an.

Modulele ADATA DDR5-4800 sunt fabricate cu cipuri de înaltă calitate. Ele au fost supuse testelor stricte și respectă standardele JEDEC și RoHS. Oferă astfel cea mai bună calitate și fiabilitate. Pentru mai multă siguranță, ADATA oferă chiar garanție pe viață pentru noile module DDR5.

Din păcate, încă nu au fost dezvăluite prețurile noilor plăcuțe de memorie. Mai multe detalii privind disponibilitatea vor fi disponibile curând pe site-ul ADATA.