Căştile wireless Nothing Ear (1) sunt în ofertă la eMAG; Cat costă?

0
1966

Unul dintre cofondatorii OnePlus, Carl Pei a ales să plece din cadrul companiei cu câţiva ani în urmă şi să fondeze un alt business, complet nou. E vorba despre compania Nothing, care are ca prim produs aceste căşti wireless, Nothing Ear (1). Ei bine căştile sunt în oferta celor de la eMAG azi la un preţ bun.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cum tot mai multe telefoane vin fără jack audio, trecerea la căşti wireless e o decizie uşor de făcut. Nothing Ear (1) este o pereche de căşti care primeşte o reducere atractivă la eMAG, aşa cum aflăm de pe BF.ro. Asta pentru că retailerul organizează în această perioadă campania Online Shopping Days. Astfel, până joi, pe 14 octombrie veţi putea comanda noua pereche de căşti la preţul de doar 439 lei.

Avem de-a face aici cu căşti cu design semitransparent, unul deosebit şi tot transparentă este şi cutia de transport. O cască are greutate de doar 4.7 grame şi vine cu drivere de 11.6 mm la interior. Căştile se bucură şi de suport Bluetooth 5.2, suport pentru codecuri SBC şi ACC. Se pot controla tactil şi au şi anulare activă a zgomotului de fond, dar şi reglaje pe două niveluri. Există mod Transparency, încât să percepi vocile umane şi anunţurile legate de avioane, trenuri, transport în comun.

Nothing Ear (1) dispun de certificare IPX4 pentru rezistenţa la apă şi au şi compatibilitate cu telefoane cu Android şi iOS. Autonomia este de până la 34 de ore, cu tot cu acea cutie de încărcare şi transport. O cască de sine stătătoare oferă 4 ore de playback cu ANC activat şi 5.7 ore fără. Produsul se poate cumpăra de aici.