Nothing va lansa căştile wireless Ear 1, cu ANC; Compania lui Carl Pei oferă şi detalii despre preţ

0
641

Mulţi fani OnePlus au fost dezamăgiţi atunci când au aflat că OnePlus l-a pierdut pe Carl Pei, cofondator al companiei şi o figură vizionară a acestei firme. Carl avea să plece şi să fondeze un alt business, numit Nothing. Compania respectivă a tot oferit teasere în ultima vreme, iar acum aflăm şi detalii despre unul dintre produsele sale, căştile wireless Ear 1.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt căşti cu ANC şi care vor sosi în Europa în acest an. Până acum startup-ul lui Carl Pei a atras investiţii de la Tony Fadell, inventatorul iPod-ului, dar şi de la YouTuberul Casey Neistat şi de la Google Ventures. Primul produs este o pereche de căşti wireless, care vine cu 3 microfoane de înaltă fidelitate, asigurând o bună izolare a zgomotului.

Ni se promite o calitate audio superioară, indiferent că ascultăm muzică, vizionăm filme sau consumăm un podcast. Nothing Ear 1 costă 99 de euro, preţ atractiv în comparaţie cu alte căşti wireless de pe piaţă. Designul este unul inedit, transparent şi aduce cu o… pipa. Are şi ceva SF şi văd ceea ce pare a fi un mic imprimeu sau afişaj chiar. Căştile acestea vor ajunge chiar în magazinele de modă precum Selfridges din Londra.

Pe 27 iulie Nothing va ţine evenimentul Sound of Change Launch Event, unde vor dezvălui mai multe. Marea provocare a unui produs transparent, conform lui Carl Pei este să arate bine şi exteriorul şi interiorul, iar aici s-a muncit cel mai mult. Ear 1 e doar primul din 3 produse pe care le pregăteşte compania.