Nintendo Switch OLED a debutat oficial! Noua consolă portabilă sosește cu un ecran mai mare și un stand care permite ajustarea facilă

0
1250
Nintendo Switch OLED
Nintendo Switch OLED a debutat oficial! Noua consolă portabilă sosește cu un ecran mai mare și un stand care permite ajustarea facilă

În ultima vreme am tot avut parte de zvonuri privind noua consolă Nintendo Switch. Compania a anunțat totuși astăzi noul dispozitiv și vine cu upgrade-uri mici față de varianta de bază. Este vorba despre Nintento Switch OLED care după cum îi spune și numele, pune mare accent pe ecran. De asemenea, avem parte și de upgrade-uri în ceea ce privește stand-ul din spate, acum fiind mult mai ajustabil. Avem toate detaliile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nintendo Switch OLED vine cu un ecran de 7 inch în diagonală. Ca un reminder, varianta standard aduce un display de doar 6.2 inch. Totodată, noul panou este OLED, culorile redate în timpul gaming-ului fiind mult mai vii. Nu ni s-a dezvăluit încă dacă consola va avea un nou procesor la interior, Nintendo spunând doar că e vorba despre un CPU nVIDIA. Putem presupune deci că nu există schimbări la acest capitol. În schimb, noua consolă va fi disponibilă într-o versiune cu 64 GB de stocare.

În partea din spate regăsim acum un stand ajustabil în diferite unghiuri. Consola este mai lată față de varianta standard de Switch, iar greutatea crește, ajungând la 420 de grame. Totuși, toate accesoriile disponibile pentru varianta standard vor fi compatibile și cu Nintendo Switch OLED. Avem parte și de un upgrade în ceea ce privește sistemul de sunet, potrivit companiei.

Nintendo Switch OLED

Și dock-ul primește un upgrade. El poate fi acum conectat la internet prin intermediul unui cablu tip LAN, pentru viteze superioare și latență redusă. În modul handheld consola permite gaming la rezoluție 720p, asemeni variantei standard. În modul TV rezoluția maximă rămâne full HD. Nici autonomia nu se modifică, el aducând până la 9 ore de viață în funcție de titlul rulat.

Preț și disponibilitate

Noua versiune va fi disponibilă abia din data de 8 octombrie la un preț de 349 USD. Nintendo și-a asigurat fanii că toate titlurile care rulează acum pe varianta standard vor fi compatibile și cu noul model cu ecran OLED. Vor fi disponibile în primă fază două versiuni, una cu joycons pe alb și una cu joycons în culorile standard – roșu și albastru.