Legrand lansează în România Classe 300EOS – Primul interfon cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat

0
3208
Legrand
Legrand lansează în România Classe 300EOS - Primul interfon cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat

Legrand a prezentat azi în România un nou produs dezvoltat alături de Netatmo. Vorbim despre Classe 300EOS, primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat. Detalii despre acesta avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim despre o caracteristică tehnologică inedită, care combină toate funcțiile unui interfon cu posibilitatea de comandă vocală. Noul interfon conectat Bticino permite gestionarea tuturor funcțiilor prin intermediul comenzilor vocale, încorporând și celelalte funcții Amazon Alexa ce permit controlul iluminatului, al prizelor și al storurilor.

Călin Pașcalău, Director General Legrand România, a declarat:

“Videointerfonul Classe 300EOS devine centrul de control al locuinței inteligente. Interfața sa permite o interacțiune intuitivă, concepută pentru a fi utilizată de oricine, iar comenzile smart facilitează accesul rapid la toate funcțiile videointerfoniei, dar și de securitate, de acasă sau de la distanță. Să poți răspunde la apeluri, să poți activa sistemul de blocare pentru a deschide și pentru a închide poarta sau să poți vizualiza imaginile de pe camerele inteligente Netatmo de interior sau de exterior, înseamnă confort și liniște în locuința ta, oriunde te-ai afla”

Vă reamintesc că Legrand a lansat în ultimii ani o multitudine de soluții pentru case inteligente pe piața locală. Compania spune că va continua să aducă inovațiile de la nivel internațional și în România. Cu o formă ușor arcuită, Classe 3000EOS with Netatmo se distinge față de alte interfoane printr-un design inovator. El a primit și prestigiosul premiu IF Design Awards 2021, remarcându-se între cele peste 10.000 de candidaturi ale acestuia.