Apple prezintă căştile AirPods Max: model over ear, cu ANC, buton de Apple Watch

0
1345

Se pare că zvonurile au fost reale, iar Apple chiar ne-a pregătit o pereche de căşti over the head/over the ear numit AirPods Max. Acestea au fost anunţate oficial ieri şi costă 549 de dolari. Ce m-a frapat pe mine e faptul că au un buton Crown ce pare inspirat de cel de pe Apple Watch. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul poate fi comandat deja de aici (2999 lei) şi vine pe 5 nuanţe: gri, argintiu, albastru, verde şi roz. AirPods Max vine cu un design minimalist şi o incintă acustică custom. Avem parte şi de funcţii precum anulare activă a zgomotului, Adaptive EQ, un mod „Transparent” care lasă anumite sunete să treacă. Avem şi „acustică spaţială”. În ce priveşte construcţia, apare o bandă din oţel inoxidabil sus, cu braţe telescopice care permit schimbarea mărimii în funcţie de dimensiunea capului.

Ce e mai interesant e că avem şi un buton Crown în stil Apple Watch. Pe acesta îl folosim pentru controlul de playback muzical, răspuns la apeluri şi activarea lui Siri. Căştile au şi drivere dinamice custom de 40 mm la interior, dar şi un motoraş cu inel de magneţi din neodimium (dual) pentru a controla distorsionarea. Fiecare cupă integrează şi un procesor in house Apple H1 şi are perniţe de spumă cu memorie. Pentru anularea activă a zgomotului primim 3 microfoane îndreptate spre exterior pe fiecare cupă şi unul spre interior.

Modul Transparency se foloseşte de butonul ANC pentru a vă permite să ascultaţi muzica şi să auziţi şi sunete din jur. Acustica spaţială face uz de giroscop şi accelerometru pentru a putea urmări mişcarea capului şi a compara datele pentru a calibra câmpul sonor. Practic sunetul rămâne la fel chit că îţi mişti capul. Există şi Automatic Switching între iPad, iPhone, Mac dar şi Audio Sharing prin atingerea de căşti, iPhone, iPod, Apple TV 4K. Căştile oferă 20 de ore de autonomie, cu tot ascultare muzică, apeluri şi altele.

Există şi un Smart Case pentru transport şi un mod Ultra Low Power.