Roku va dezvolta filme și seriale proprii pentru a concura cu Netflix și Apple TV+

0
982
ROKU

Veștile din lumea streaming-ului continuă să ne ia prin surprindere și astăzi aflăm ce plănuiește ROKU. Celebrul producător de soluții de streaming și hardware TV, are în plan să dezvolte propriile seriale și filme. Scopul din spatele acestei decizii este aceea de a concura cu Apple și Netflix, platforme care au de mult timp producții proprii în portofoliu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit unor informații ajunse online, ROKU angajează o echipă specială care să producă show-uri originale și filme pentru platforma sa. Există un anunț de job pentru funcția de Lead Production Attorney care se va ocupa de acordurile cu actorii, producătorii și echipa de filmare. Pentru moment nu există deloc detalii despre ce seriale ni se pregătesc și nici măcar indicii nu avem.

Nu se cunoaște nici modalitatea prin care vor putea fi accesate, dar canalul gratuit Roku Channel ar fi o posibilitate. Se ia în calcul și ideea unui abonament pentru vizionarea acestui tip de conținut. Un dispozitiv de streaming ROKU îți permite streaming-ul de programe gratuite sau plătite de la o gamă variată de furnizori. Printre acestea se numără Netflix, Amazon Prime Video, Hulu sau HBO. Apar pe listă și nume precum Google Play, PBS, cât și canalul gratuit Roku Channel.

De asemenea, se pot accesa și servicii de streaming audio precum Pandora, Spotify, respectiv Vevo. Se pot închiria filme contra-cost, sau viziona filme gratuite de pe canale precum Plex sau Popcornflix. Iată câteva prețuri de pe plan local pentru un astfel de dispozitiv de streaming:

  • ROKU Express 2019 3390R: 197 lei (folosind codul QUICK202)
  • ROKU 4670R 4K: 485 lei (folosind codul QUICK202)