“Miliardar japonez, caut iubită să meargă cu mine pe Lună”; Cam aşa sună anunţul unui pasager de lux SpaceX

0
1519

Aţi aflat probabil că SpaceX pregăteşte o călătorie turistică în jurul Lunii la bordul navei sale viitoare. Ei bine doar miliardari, artişti şi celebrităţi îşi vor permite acel zbor, iar cel mai excentric este Yusaku Maezawa. Mai nou îşi caută şi o domnişoară drept companion de zbor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ştiam că Yusaku a fost primul care s-a înscris şi a depus banii pentru zbor. Miliardarul japonez are şi o altă idee trăznită: să ia cu el muzicieni, scriitori, pictori, care să realizeze opere de artă inspiraţi de peisajul selenar. Acum lucrurile s-au reorientat spre un soi de matrimoniale, magnatul dând sfoară în ţară că îşi caută o parteneră de zbor. Maezawa se ia cât se poate de în serios, creând şi un site cu această campanie.

Japonezul ar vrea să împartă călătoria cu “cineva special”, ales în urma unui reality show difuzat pe serviciul de streaming AbemaTV din Japonia. Competiţia este deschisă femeilor de peste 20 de ani, care au “personalităţi deosebite, care doresc să savureze viaţa la maxim şi vor pace globală”. Evident trebuie să şi vrea să meargă în spaţiu. Călătoria se va face pe naveta Starship în jurul anului 2023.

Maezawa este fondatorul celui mai mare magazin de haine din Japonia, Zozo şi are o avere de 2 miliarde de dolari. Are vârsta de 44 de ani şi s-a despărţit recent de modelul şi actriţa Ayame Goriki. Domnişoarele interesate să meargă pe Lună se pot înscrie până pe 17 ianuarie, iar preselecţiile se fac până la final de lună. Cele alese vor merge la întâlniri speciale cu milidardarul. E ceva fundamental libidinos şi greşit la această practică, dar nu mă pot abţine să nu fiu fascinat.