Legrand lansează noile prize și întrerupătoare inteligente din gama Valena Life / Allure with Netatmo

0
2283
Legrand
Legrand lansează noile prize și întrerupătoare inteligente din gama Valena Life / Allure with Netatmo

Printr-un comunicat de presă, suntem anunțați că Legrand dorește să îmbunătățească conceptul ce casă inteligentă prin noua gamă Valena Life/Allure with Netatmo. Această gamă de prize și întrerupătoare se instalează ușor, fără a fi nevoie de intervenții majore în structura casei. Astfel, orice priză sau întrerupător standard poate fi înlocuit(ă) cu o priză sau întrerupător din această gamă. Avem mai jos detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În acest sistem intră și un întrerupător fără fir care permite repoziționare. Astfel, utilizatorii pot controla iluminatul casei, storurile și electrocasnicele, atât local, cât și de la distantă prin intermediul întrerupătorului, aplicației Home + Control (de pe telefon sau tabletă), dar și prin voce prin intermediul asistenților Siri, Google Assistant sau Alexa. Noua gamă Calena Life/Allure with Netatmo este o soluție care permite controlul nevoilor comune (iluminat, prize, storuri) cât și nevoilor complexe prin adăugarea altor produse precum termostat, interfon sau cameră video.

De ce avem nevoie?

Legrand ne pune la dispoziție un pachet de bază ce include: controlerul cu priză conectată, întrerupătorul principal (fără fir) și aplicația Home + Control. De asemenea, avem la dispoziție produse în portofoliul extins pe care le putem adăuga de-a lungul timpului. În această gamă intră:

  • întrerupător pentru iluminat cu funcție variator;
  • întrerupător conectat pentru storuri;
  • priză conectată A și micromodul conectat pentru iluminat sau produse fără fir suplimentare;
  • întrerupător fără fir pentru storuri;
  • întrerupător fără fir pentru trezire/somn;

Gama Valena Life/Allure with Netatmo este compatibilă cu Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Budendorff, Netatmo și IFTTT. Astfel, vă permite flexibilitatea de a adăuga terți în sistem pentru accesarea facilă a funcțiilor.

Suntem informați că avem posibilitatea de a crea scenarii, iar aplicația poate trimite alerte pe telefon în cazul funcționării anormale a electrocasnicelor. Cât despre design, acesta a fost conceput încât să se potrivească și cu alte produse Legrand. Astfel, aspectul este minimalist și modern. Printre nuanțele disponibile se numără: alb perlat, ivoar, cupru, lemn deschis/închis, inox, aluminiu și lime.

Gama Valena Life/Allure with Netatmo va fi disponibilă în curând pe plan local și poate fi comandată de la partenerii autorizați Legrand.