Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme pentru case inteligente este disponibil oficial în România prin intermediul Legrand

0
523
Netatmo
Netatmo Pro, unul dintre cele mai avansate sisteme pentru case inteligente este disponibil oficial în România prin intermediul Legrand

Grupul Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea programului Netatmo Pro în România. Acesta este unul dintre cele mai avansate sisteme în domeniul energiei și siguranței pentru case inteligente. În rândurile de mai jos vedem ce primim în pachet.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Programul Netatmo Pro cuprinde două game: una dedicată siguranței și una dedicată energiei.

Gama dedicată siguranței Netatmo

Netatmo

 

Cuprinde soluții prin intermediul cărora utilizatorii pot proteja casa atât în interior, cât și în exterior fără costuri suplimentare. Această gamă cuprinde camera inteligentă de exterior, cameră inteligentă de interior, senzori inteligenți pentru ușă și fereastră, sirenă inteligentă de interior și detectorul inteligent de fum.

Camera smart de exterior

Aceasta poate distinge între persoane, animale și mașini, fără taxe suplimentare de abonament. Este un înlocuitor perfect pentru o lamplă “clasică” destinată părții din față a casei. De asemenea, poate trimite alerte foarte precise și oferă posibilitatea vizualizării în timp real a proprietății (până la 20m).

Se pot seta 4 zone pentru excludere sau înregistrare și are protecție IP66. Calitatea înregistrării este Full-HD și avem și setări de confidențialitate pe zone țintă + inregistrare pe card. Totodată, este compatibilă cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant și IFTTT.

Camera smart de interior

Aceasta este o cameră cu recunoaștere facială care poate trimite alerte în timp real. Poate recunoaște persoane, animale sau mișcări și dispune de două moduri de funcționare: AWAY și HOME. Oferă și stocare gratuită (toate înregistrările aflate pe card fiind criptate) și imagini în calitate Full-HD.

Senzorii inteligenți pentru ușa și fereastră

Netatmo

Acești senzori asigură un nivel superior de securitate. Se pot instala ușor, atât în interior cât și la exterior. Senzorii vor semnala în timp real atunci când este forțată pătrunderea în casă. De asemenea, utilizatorii pot verifica în aplicație dacă ușile și ferestrele echipate cu senzorii Netatmo sunt deschise sau închise. Aceștia funcționează cu două baterii tip AAA, având o autonomie de aproximativ 1 an. Aceștia se conectează direct la camera video de interior, dispun și de protecție IP67 și sunt compatibili cu AppStore, Google Play și IFTTT.

Gama dedicată energiei Netatmo

Cuprinde soluții eficiente pentru locuințe individuale, cât și pentru locuințe colective dotate cu încălzire centralizată.

 

Termostatul inteligent

Avem de-a face cu un termostat cu design minimalist și display e-paper. Acesta dispune de un algoritm inteligent pentru economisirea energiei. Atâț termostatul, cât și hub-ul au relee pentru controlul centralei termice, oferind și posibilitatea includerii mai multor zone și locuințe în aceeași aplicație. De asemenea, acesta oferă control local (manual) sau de la distanță (smartphone, tabletă și computer). Utilizatorii pot beneficia și de un raport lunar pentru economisirea energiei, având acces la istoricul de funcționare al termostatului: temperaturi, analiza programelor folosite, comparații, estimări și chiar sfaturi personalizate pentru optimizarea consumului. Termostatul funcționează pe baterii și se poate instala atât cu fire, cqț și wireless, fiind compatibil cu peste 1500 de centrale termice. Totodată, include compatibilitate și cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant și IFTTT pentru control vocal.

Produsele din gama Netatmo Pro se adresează publicului specializat (electricieni, instalatori, instalatori sisteme de securitate) care doresc să ofere clienților unul dintre cele mai inovatoare sisteme disponibile pe piață. Acestea vin și cu garanție extinsă de 4 ani. în plus, compania oferă și cursuri de specializare pentru ca cei interesați să devină parteneri certificați Legrand România.