Nokia lansează aparate de aer condiționat, cu prețuri ce pornesc de la 345 euro

0
945
Nokia

În ultima vreme cei de la Nokia au lansat pe lângă telefoane și multe televizoare. Astăzi descoperim că are loc o extindere a portofoliului odată cu introducerea de aparate de aer condiționat. Acestea debutează pentru moment pe piața din India la prețuri ce pornesc de la 345 euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu pe care îl aflăm este acela că toate aparatele de aer condiționat de față sunt Made in India. Vorbim despre 5 variante care dispun de control Smart Climate și tehnologie inverter ajustabilă. De asemenea, unele modele din acest lineup dispun și de purificator de aer integrat.

Nokia

După cum se poate vedea pe seama imaginilor incluse aici, aparatele de aer condiționat Nokia adoptă un design minimalist. Aflăm că ele utilizează agentul refrigerant R-32 pentru răcire și că aduc un sistem de filtre de tip 6 în 1. Avem funcții smart precum Intelligent Motion Sensor, Wi-Fi Connected Smart Climate Control și un mod inverter ajustabil.

Mai suntem informați și cu privire la prezența tehnologie Bluefin care alături de componentele interne realizate din cupru anti-coroziv 100%, asigură funcționarea aparatului AC pe o perioadă îndelungată. Noile aparate de aer condiționat Nokia vor fi vândute prin intermediul platformei Flipkart din 29 decembrie. Prețul de pornire este de 345 euro și mai multe detalii despre aceste aparate aflăm peste o săptămână.