IFA 2019: Lenovo își extinde portofoliul business prin noile laptop-uri ThinkBook 14 și ThinkBook 15

0
706
ThinkBook

Lenovo a fost compania cu cele mai multe noutăți prezentate la IFA 2019, laptop-urile fiind în centrul atenției. V-am povestit deja prin intermediul unor articole anterioare despre produsele dezvăluite de către Lenovo (monitoare, tablete, headset-uri AR, notebook-uri Yoga), iar acum discutăm și despre noile laptop-uri ThinkBook.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt două la număr și sunt cunoscute sub denumirile de ThinkBook 14, respectiv ThinkBook 15. Sunt special create pentru persoanele ce activează în business-uri mici și mijlocii (SMB) și oferă performanța necesară pentru task-urile desfășurate zilnic, cât și opțiunui numeroase de conectivitate.

ThinkBook

Totodată, Lenovo dezvăluie faptul că și laptop-urile ThinkBook 13s și 14s vor beneficiaz de un upgrade, primind procesoare Intel Core Gen 10. În cazul în care nu sunteți la curent, aflați că laptop-urile din serie vin cu promisiunea unei performanțe de top și pun accent pe securitate pentru a oferi un spațiu de lucru smart.

ThinkBook

Look-ul și materialele premium sunt bifate aici și reprezintă ceva ce publicul își dorește de la un asemenea dispozitiv după cum o dezvăluie și un studiu Lenovo. Pe partea de dotări hardware, aceste noi laptop-uri vin echipate cu procesoare Intel Core din a 10-a generație.

ThinkBook

Au mult spațiu de stocare PCIe SSD și memorie DDR4, dar și suport pentru tehnologia Intel Optane. Primim și conectivitate super-rapidă cu viteze Gigabit atât pe fir (RJ45), cât și wireless prin noul standard Wi-Fi 6. Există scanner de amprente la pachet și funcția ThinkShutter pentru intimitate, acoperind camera web.

ThinkBook

Noul Lenovo ThinkBook 14 va fi disponibil începând din luna noiembrie la un preț de pornire de 675 euro, iar ThinkBook 15 la un preț de start de 665 euro. Tot în noiembrie vin și laptop-urile ThinkBook 13s IML și 14s IML la prețuri de pornire de 729 dolari, respectiv 749 dolari.

Așteptăm ca pe final de an să vedem aceste noi laptop-uri listate și la noi pe plan local!