IFA 2019: Lenovo prezintă noi monitoare cu sistem audio integrat și design cu muchii înguste

1
873
Monitoare

Din partea producătorului chinez Lenovo au sosit la IFA 2019 și noi monitoare, adresate unui public variat. Avem modele pentru gameri, pentru uzul de zi cu zi, dar și variante pentru cei din segmentul business. Pe listă sunt 3 asemenea monitoare și le descoperim împreună mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo afirmă că aceste noi monitoare vin echipate și cu un sistem audio multimedia la bord, boxele fiind 2 la număr și oferind o putere totală de 6W. Produsele sunt certificate cu standardele Rhineland Eye Confort pentru protecția ochilor și se oferă o experiență vizuală de calitate cinematografică. De asemenea, apare și tehnologia Radeon FreeSync pentru reducerea sacadării.

Lenovo Q27q

Lenovo Q27q

Printre aceste 3 monitoare se numără și Lenovo Q27q, un model ultra-slim ce adoptă ecran premium de 27 inch. Are tehnologie IPS și oferă diagonală de 27 inch, iar panoul frontal este caracterizat de margini foarte subțiti pe 3 laturi. Are o grosime de doar 6.9 mm și se adresează celor care au nevoie de un monitor ușor de instalat, cu design elegant și conexiuni multiple.

Lenovo Q24i

Lenovo Q24i

Există și variante cu display FHD precum este acest Lenovo Q24i, monitor de 24 inch ce pune accentul pe confortul vizual. Dispune de funcții smart pentru protecția ochilor și de un design mai simplu, perfect pentru vizionări îndelungate, sesiuni lungi de gaming sau activități multiple. Și acest monitor are o grosime foarte redusă, de doar 6.9 mm.

Lenovo ThinkVision S28u-10

Lenovo ThinkVision S28u-10 

Nu în ultimul rând avem monitorul Lenovo ThinkVision S28u-10 adresat publicului din segmentul business. Acesta sosește echipat cu un panou IPS de 28 inch ce adoptă rezoluție 4K Ultra HD pentru imagini foarte detaliate. Se oferă o experiență de utilizare confortabilă și avem aportul unei varietăți mari de porturi și conexiuni.

Lenovo ThinkVision S28u-10 

Panoul acoperă peste 99% din spațiul de culoare sRGB și 90% din gama de culori DCI-P3, astfel că avem parte de culori vii și luminoase. Găsim porturi HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, dar și suport VESA 100 x 100 mm pentru montarea pe perete. De asemenea, primim certificare TÜV Rheinland Eye Confort, tehnologie anti-flicker și reducere emisie de lumină albastră. Totodată, are un suport flexibil ce permite așezarea monitorului în orice poziție.