The Witcher are data de lansare scăpată de Netflix; Vine la iarnă!

1
695

Cel mai aşteptat serial al anului este adaptarea Netflix după cărţile şi seria de jocuri “The Witcher”. Am avut câteva teasere, un trailer, dar nici urmă de dată de lansare. Multă vreme s-a speculat că va apărea în această toamnă, dar iată-ne în septembrie şi nici urmă de dată de lansare. O scăpare indică spre decembrie mai nou…

Publicitate

Netflix Olanda a făcut o postare din greşeală pe Twitter, în care dezvăluia câte nopţi au rămas până debutează câteva producţii ale sale. Sezonul 3 “The Crown” avea 67 de nopţi în dreptul său, iar filmul “El Camino Breaking Bad” 30 de nopţi. Ei bine cumva apare şi “The Witcher” pe listă, cu 97 de nopţi rămase. La un calcul rapid asta ar însemna un debut pe 17 decembrie.

Producţiile lansate în preajma sărbătorilor de iarnă sunt în general mega hituri şi am văzut asta în cazul lui “Black Mirror: Bandersnatch”, dar şi “YOU”. Tweetul a fost şters rapid, ceea ce îi dă şi mai multă credibilitate. Serialul dramatic fantasy îl are pe Henry Cavill în rolul principal, cel al lui Geralt of Rivia. Anya Chalotra o joacă pe carismatica Yennefer.

Se zvoneşte că Netflix şi producătorul Lauren S. Hissrich deja au început lucrul la sezonul 2. Fanii seriei de cărţi se aşteaptă să vadă în serie întâmplările dintre “The Last Wish” şi “Blood of Elves”. Sezonul 2 s-ar putea axa pe “Time of Contempt” şi următoarele volume. Se pare că serialul va fi mai degrabă inspirat de cărţile lui Andrzej Sapkowski, decât de jocul video.

Ştiam deja că “The Witcher” vine până la final de 2019, pentru că acest lucru fusese confirmat de către Chief Content Officer-ul Netflix, Ted Sarandos.

https://www.polygon.com/2019/9/12/20862429/the-witcher-tv-show-netflix-release-date-leak