Serialul The Witcher are dată de lansare: debutează pe Netflix în T4 2019

2
1842

Una dintre cele mai aşteptate producţii Netflix, mai ales de către gameri este serialul “The Witcher”. A fost anunţat încă din mai 2017 şi a durat ceva până a fost ales actorul principal, Henry Cavill, cunoscut pentru ultimele filme Superman. Azi aflăm şi data de lansare pentru serie.

Publicitate

Se pare că vom vedea primele episoade în toamnă-iarnă 2019, iar producţia este bazată pe cărţile autorului polonez Andrzej Sapkowski şi nu neapărat pe jocurile produse de către CD Projekt Red. Vom vedea totuşi personaje familiare din jocuri, precum Geralt of Rivia, Yennifer, Ciri sau Triss Merigold. E fantastic cum Netflix a reuşit să ţină totul secret timp de 2 ani.

Henry Cavill este Geralt, celebrul protagonist al seriei The Witcher, atât cărţi, cât şi jocuri. Este unul dintre ultimii witcheri de pe Continent, o rasă de oameni cu abilităţi speciale, cu păr alb şi piele foarte albă, antrenaţi de mici pentru a ucide monştri. A supravieţuit la numeroase mutaţii în timpul antrenamentului său şi are abilităţi fizice supraumane, dar şi mentale.

Netflix a insistat ceva vreme că premiera va avea loc în 2020, dar acum ar fi fost mutată în 2019, până la final de an. Trimestrul 4 2019 este noul deadline. Evident, încă se mai pot schimba multe şi trebuie să aflăm şi alţi actori care mai apar în serial, câte episoade primim şi care dintre cărţi va fi acoperită în primul sezon.