IFA 2019: Lenovo prezintă noile laptop-uri Yoga C940 și Yoga S740

2
1092
Yoga C940

Târgul de tehnologie IFA 2019 tocmai ce s-a încheiat și avem timp să discutăm acum despre noutățile Lenovo. Producătorul chinez a venit cu multe produse în Berlin, printre care și laptop-urile Yoga C940 și Yoga S740 despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că aceste dispozitive vin cu funcții inteligente exclusive. Un exemplu este funcția Super Rezoluție care îmbunătățește calitatea video până la 1080p FHD. Se găsește aici și funcția Q-Control ce îmbunătățește durata de viată a bateriei unui PC, dar și funcția Modern Standby.

Lenovo Yoga C940

Lenovo Yoga C940

Primul laptop de pe listă numit Lenovo Yoga C940 vine în variante cu display de 14 sau 15 inch și oferă opțional panouri 4K HDR. Ca dotări avem aici procesor Intel Core i7 10th Gen, Wi-Fi 6, difuzoare Dolby Atmos și suport Windows Hello. Dispune de o baterie îmbunătățită și fiind un produs convertibil, poate fi utilizat atât pe post de tabletă, cât și de notebook. De asemenea primim și un stylus ce are propriul său locaș la interiorul laptop-ului și unde se încarcă.

Lenovo Yoga S740

Lenovo Yoga S740

Cât despre Lenovo Yoga S740, acesta este un laptop standard care la rândul său sosește în două variante, de 14 și 15 inch. Sunt oferite procesoare Intel Core 9th Gen sau 10th Gen în funcție de modelul ales, suport Amazon Alexa, display 4K VESA400 HDR opțional și acustică Dolby Vision 9. Se aduce și cameră IR pentru login, boxe stereo și capac pentru ascunderea camerei web și păstrarea intimității.

Ambele dispozitive de față dispun de Amazon Alexa, asistentul vocal fiind mereu disponibil pentru interacțiune. Windows 10 rulează pe laptop-uri și avem o cameră IR ce detectează atunci când utilizatorul nu este la PC, blocând astfel accesul curioșilor dintr-un birou să spunem. Lansarea produselor este așteptată în această toamnă!