IFA 2019: Sony prezintă căştile WI-1000XM2, boxa premium near field SA-Z1

1
1072

Sony nu a adus doar telefonul Xperia 5 la IFA 2019, ci şi noi produce acustice. Pe de o parte avem căştile WI-1000XM2, dar şi boxa near field SA-Z1. Căştile reprezintă o abordare atipică pentru Sony, cu o porţiune care stă pe gât, tip neckband.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

WI-1000XM2 vine în completarea lui 1000XM3, cu un sunet bine calibrat şi conectivitate wireless. Avem la bord acelaşi cip QN1 de pe WH-1000XM3. Sony afirmă că acest cip ajută la blocarea zgomotului de fond, dar şi la anularea de zgomot, totul cu un consum redus de energie. Ca design produsul seamănă cu predecesorul său şi aduce o telecomandă in line, cu butoane de volum, play şi pauză.

Avem un driver hibrid la interior pentru un bas mai profund şi medii mai clare. Sony promite o autonomie de până la 10 ore, dar există şi o funcţie de încărcare rapidă, care în 10 minute oferă 80 de minute de ascultare. Produsul vine abia în ianuarie la suma de 330 de euro.

Sony a mai prezentat la IFA şi sistemul de difuzoare SA-Z1, cu tehnologie near field. Conectând un singur cablu la PC, un player muzical, telefon sau alte terminale veţi avea o experienţă high end, cu sunet de înaltă rezoluţie şi profunzime deosebită. E vorba despre un sistem de boxe ultra premium, de peste 6000 de euro.

Avem un sistem de amplificare special DA Hybrid Amplifier de la căştile Sony A-ZH1ES, dar cu un semiconductor pe bază de nitrit de galiu, care reduce distorsionarea. E vorba de un design pe bază de 6 piese din aluminiu, care face că boxa să nu aibă rezonanţa nedorită. Driverele sunt aranjate coaxial şi avem jun trio de tweetere I-ARRAY în zona de sus, pentru o experienţă muzicală bogată.

Sunt şi multiple preseturi pentru a regla experienţa şi a o face ideală.