IFA 2019: Grundig prezintă noi tehnologii pentru mâncăruri gourmet pregătite acasă

1
4574

Târgul IFA 2019 din Berlin nu a fost doar despre telefoane și gadget-uri, ci și despre electrocasnice după cum ne demonstrează Grundig. Celebrul producător german a prezentat în cadrul acestei ediții IFA noi tehnologii menite pentru un viitor sustenabil, despre care aflați mai multe în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că prin utilizarea tehnologiilor ce contribuie la construirea unui viitor sustenabil, Grundig oferă consumatorilor un înalt nivel de performanță. Se oferă și o calitate premium și un design arătos. Produsele nou lansate au fost proiectate astfel încât să utilizeze cât mai puține resurse încă din procesul de fabricație.

HotAero Pro și SenseSteam Pro

După cum spune și titlu, Grundig a prezentat la IFA tehnologii pentru mâncăruri gourmet pregătite acasă. Printre acestea se numără tehnologiile HotAero Pro și SenseSteam ce gestionează perfect aerul cald și aburul pentru o experiență inedită de gătit. Acestea vor fi regăsite pe noile cuptoare încorporabile folosite pentru a găti mese delicioase. Există și o funcție automată de gătit ce oferă consumatorilor posibilitatea de a selecta o gamă variată de feluri de mâncare pre-programate.

Grundig

Tehnologia SenseSteam Pro va controla nivelul de abur din interiorul cuptorului pentru a asigura o gătire optimă în fiecare minut. Asta se face pe baza a mai mulți senzori, iar tehnologia Meat Optimize Pro va măsura temperatura din interiorul cărnii pentru a determina stadiul în care se află. Cuptoarele vor avea ecran tactil de 5.7 inch și rețete automate.

Induction Air System® – design minimalist, rezultate superioare

Grundig

Pentru că bucătăriile moderne au nevoie de electrocasnice minimaliste, Grundig oferă de acum o plită cu inducție ce are hota integrată în interiorul acesteia. Rezultatul este astfel un produs mai performant și cu o eficiență energetică mai mare. Se combină funcțiile a două electrocasnice într-un singur produs și avem filtre de carbon regenerabile. De asemenea, se promite un nivel de zgomot redus.