IFA 2019: Lenovo anunță noile tablete Yoga Smart Tab și Smart Tab M8, cu Google Assistant

0
829
Yoga Smart Tab

Pe lângă laptop-uri cei de la Lenovo au adus în cadrul IFA 2019 și tablete inteligente foarte interesante. După cum aflați încă din titlul articolului de față, ne raportăm aici la modelele Yoga Smart Tab și Smart Tab M8. Ce oferă aceste produse și prin ce se remarcă în mod special aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, avantajul principal oferit de noile tablete constă în capacitatea de a se transformat în smart hub-uri, cu ajutorul unui dock dedicat sau kickstand. Google Assistant va fi utilizat pentru interacțiune aici și veți putea da comenzi vocale și accesa o interfață specială de tip hub.

Lenovo Yoga Smart Tab

Yoga Smart Tab

Prima tabletă de pe această listă și totodată cea mai interesantă este Yoga Smart Tab. Vine cu ecran FHD de 10.1 inch și difuzoare stereo integrate în cilindrul de la bază. Are un kickstand și pe lista de dotări mai întâlnim bateria de 7000 mAh, procesorul Snapdragon 439 și 3 sau 4 GB RAM. Oferă Wi-Fi Dual-Band și modul Google Assistant Ambient o va transforma-o într-un smart hub sau ramă foto digitală. Prețul este de 299 euro.

Smart Tab M8

Smart Tab M8

În plan secund avem tableta Smart Tab M8 care vă poate părea familiară pentru că este bazată pe Tab M8. Aceasta din urmă debuta pe final de august, iar acum revine într-o formă nouă cu particula “Smart” în nume. Se întâmplă asta pentru că la pachet se oferă un dock/kickstand dedicat pentru plasarea tabletei și utilizarea sa pe post de smart hub astfel. Google Assistant este la posturi și avem ecran HD de 8 inch, 2 sau 3 GB RAM și 16 GB de stocare flash. Prețul este de 149 euro!