Lenovo anunță noi tablete de buget; Tab M7 și Tab M8 vor fi expuse la IFA 2019

1
1001
Lenovo

După ce ieri vă informam despre lansarea noilor laptop-uri ThinkPad, iată că astăzi Lenovo prezintă și o serie de noi tablete mid-range. Acestea se numesc Lenovo Tab M7 și Tab M8, iar din rândurile următoare aflați ce dotări aduc la pachet. De asemenea descoperim și la ce sume vor fi comercializate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că aceste dispozitive vor sosi inițial pe piața europeană și că pot fi considerate alternative pentru tablete precum Amazon Fire 7 sau Fire HD 8.

Lenovo Tab M7

Primul model de pe listă și anume Tab M7 vine echipat cu cu ecran de 7 inch și oferă rezoluție HD. Are variante cu 1 sau 2 GB RAM și cumpărătorii pot alege dintre versiunile cu 8 sau 32 GB spațiu de stocare flash. În mod interesant rulează Android Pie în versiunea Go, iar corpul este fabricat din aluminiu. Prețul vehiculat este de doar 100 dolari și încă nu există detalii despre momentul lansării în magazine.

Lenovo Tab M8

Lenovo Tab M8

Cât despre Lenovo Tab M8, această tabletă are dotări un pic mai bunicele. Astfel, primim ecran de 8 inch cu rezoluție HD sau Full HD, variante cu 2 sau 3 GB RAM și 16 GB de stocare flash. Aflăm și că autonomia promisă este de până la 12 ore, asta în materie de playback video continuu. Prețul modelului cu ecran HD este de 140 dolari, iar pentru varianta FHD de 160 dolari.

Cel mai probabil aceste noi tablete vor fi expuse în cadrul târgului de tehnologie IFA 2019 ce are loc în Berlin săptămâna viitoare. La fața locului așteptăm ca Lenovo să prezinte și alte produse, poate boxe smart, PC-uri și chiar telefoane Motorola.