Lenovo prezintă noile laptop-uri din seria ThinkPad: X1 Carbon, X1 Yoga și T490

2
996

Târgul IFA 2019 este la doar câteva zile distanță de deschiderea oficială și lansările au început deja. Printre companiile ce vor lua parte la târgul din Berlin se numără și Lenovo care astăzi ne oferă un preview pentru noutăți. Avem noi laptop-uri din seria ThinkPad pe care le descoperim mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste notebook-uri sunt destinate utilizatorilor profesioniști ce își doresc mai multă productivitate și funcții de securitate mai inteligente. Printre upgrade-urile aduse se numără procesoare Intel Core din a 10-a generație și implementarea standardului Wi-Fi 6.

ThinkPad X1 Carbon

Trecem la prezentarea fiecărui model în parte și primul de pe listă este ThinkPad X1 Carbon. Este vorba aici despre modelul din a 6-a generație ce are grosime de doar 14.9 mm și greutate începând de la 1 kg. Vine cu CPU Intel Core 10th Gen, autonomie de până la 15,5 ore și alimentare rapidă.

ThinkPad X1 Carbon

Primim conexiuni Wi-Fi 6 (Gig+), port Thunderbolt 3, LTE-A WAN, 4 microfoane și sistem Dolby Atmos cu 2 tweet-uri și 2 woofere. Laptop-ul este disponibil cu ecran de 14 inch, 500 nits, 10 biți, 4K Dolby Vision sau ecran FHD de 400 nits.

ThinkPad X1 Yoga

ThinkPad X1 Yoga

Urmează Lenovo ThinkPad X1 Yoga, un laptop multimod de generație a 4-a, acum mai ușor și mai subțire decât modelele anterioare. Vine cu CPU Intel Core 10th Gen, greutate de sub 1.4 kg și grosime de 15,5 mm. Bateria rezistă până la 18,3 ore și se încarcă de la 0 la 80% în doar 60 minute. Are design din aluminiu, ecran Dolby Vision, stylus Pen Pro și sistem de difuzoare Dolby Atmos.

ThinkPad T490

ThinkPad T490

Nu în ultimul rând îl avem pe Lenovo ThinkPad T490, un laptop ce vine în diferite configurații, inclusiv cu ecrane diferite. Una dintre aceste versiuni include un panou WQHD de 500 nits. Avem procesor Intel Core 10th Gen, LTE-A, Wi-Fi 6 Gig+ și sistem Dolby Audio Premium cu două difuzoare.

Grosimea este de 17.9 mm și greutatea începând de la 1,5 kg. Bateria oferă autonomie de până la 15 ore și mai avem aici și microfoane duale. Detalii extra puteți găsi pe site-ul Lenovo și mă așteptă ca prețurile să fie dezvăluite la IFA.