Redmi TV debutează oficial cu diagonală de 70 inch, rezoluție 4K și preț de 479 euro

1
1647
Redmi TV

În cadrul unui eveniment desfășurat astăzi în China, Xiaomi a prezentat atât noi telefoane, dar și un televizor nou. Este vorba despre Redmi TV, dispozitiv cu diagonală generoasă, rezoluție 4K și un preț cu adevărat atractiv. Mai multe detalii despre televizor aveți în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul detaliu pe care îl observăm în cazul de față sunt muchiile înguste și minimaliste din jurul ecranului. Apropo de ecran, avem aici un panou de 70 inch cu suport HDR, rezoluție 4K și procesor de imagine de nouă generație. Vine cu un CPU quad-core pe 64-bit, funcții Smart și conectivitate Bluetooth.

Redmi TV

Mai primim acustică Dolby Atmos, 2 GB RAM, 16 GB de stocare flash și o unitate grafică Mali-450MP3 750MHz. Redmi TV vine și cu suport DTS, H.264, MPEG1/2/4 și cu 3 porturi HDMI. Avem și 2x porturi USB, 1x S/PDIF și conectivitate WiFi 802.11 ac dual-band (2.4 GHz + 5 GHz).

Redmi TV

Există și o funcție interesantă de cast, conținutul de pe telefon urmând a fi distribuit pe marele ecran prin scanarea unui cod QR de pe televizor. Aflați că acest Redmi TV este vândut de către Xiaomi la un preț de doar 479 euro în China. Startul livrărilor se dă din 10 septembrie și nu este clar dacă îl vom vedea importat la noi prea curând.