Motorola își lansează primele televizoare; Modele HD, FHD și 4K de până la 65 inch

0
872
Motorola

Motorola era un nume la care nu ne-am fi așteptat să apară în segmentul TV, dar iată că acest lucru se întâmplă. Compania deținută de către Lenovo tocmai ce a prezentat pe piața din India primele sale televizoare smart, disponibile în numeroase versiuni și configurații de diagonală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu pe care îl aflăm este că Motorola a colaborat cu Flipkart, companie din urmă ce se va ocupa de marketing și licențierea televizoarelor. Acestea sunt fabricate în India și descoperim că planul este acela de a rivaliza cu gigantul Xiaomi care domină piața TV indiană cu 39% cotă de piață.

Motorola

Așa cum spuneam și mai sus, seria de televizoare Motorola include numeroase modele, începânde de la o variantă HD Ready de 32 inch. Avem modele de 43 inch FHD, de 43 inch UHD 4K, 50 inch UHD, 55 inch UHD, dar și o variantă de 65 inch cu rezoluție 4K Ultra HD.

Motorola

Toate aceste dispozitve rulează Android TV cu o interfață stoc și adoptă certificare Dolby Vision pentru afișarea de conținut HDR10. Un soundbar este prezent pe televizoare în zona inferioară și oferă o putere de 20-30W în funcție de variantă. Unghiul de vizualizare este de 178 grame și avem procesor quad-core MediaTek la bord.

Motorola

Se regăsește aici și un GPU Mali, până la 2.25 GB RAM și 16 GB stocare. Din fabrică toate aceste televizoare vin echipate cu Android 9 și oferă suport pentru magazinul de aplicații Google Play de unde puteți descărca titluri celebre precum Netflix sau chiar și jocuri suportate.

Motorola

Aparent ar exista și suport Chromecast integrat pe aceste televizoare și suport pentru Google Assistant. Pe lângă telecomanda oferită în pachet, Motorola include și un gamepad Bluetooth pentru a vă juca pe televizoare. Prețurile vă sunt listate mai jos și aflați că momentan televizoarele rămân exclusive pe piața din India.

  • 43-inch HDR: 180 euro
  • 43-inch FHD: 315 euro
  • 43-inch UHD: 380 euro
  • 50-inch UHD: 430 euro
  • 55-inch UHD: 500 euro
  • 65-inch UHD: 820 euro