Şi Motorola se apucă de smart TV-uri! Televizorul său vine pe 16 septembrie

2
1250

În mod bizar 2019 nu e doar anul telefoanelor pliabile şi al zborurilor cosmice SpaceX, ci şi anul televizoarelor inteligente. De nicăieri tot mai multe companii au început să producă astfel de TV-uri. Mai nou şi Motorola ar avea unul în plan şi îl va lansa pe 16 septembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Decizia Moto de a lansa un TV pe 16 septembrie pare să vină ca răspuns la valul de televizoare din China. Pe 26 septembrie debutează OnePlus TV şi în ultima vreme am văzut şi un televizor de la brandul Honor al celor de la Huawei, dar şi modele spinoff Redmi de la Xiaomi. Pe 16 septembrie Motorola avea deja programat un eveniment în India, pentru anunţarea telefonului de buget Moto E6 Plus.

Se pare că americanii vor profita de acel eveniment pentru “one more thing”. Acesta este primul televizor inteligent al companiei, iar aşa numitul Motorola TV pare menit pentru piaţa din India în primă fază urmând a fi vândut acolo prin retailerul Flipkart. Zvonurile afirmă că vom vedea tehnologie MEMC la bord, iar Motorola vrea să ofere refresh rate-uri cât mai bune.

Sursa scrie şi că noul televizor va rula Android 9.0 Pie şi ar putea avea la interior un procesor MediaTek cu GPU Mali 450. Ar trebui să aducă şi un soundbar frontal de 30W, suport DTS TruSurround Sound şi Dolby Audio. În plus, acest televizor va avea o ramă cu muchii foarte subţiri. Ajunge în magazine pe 29 septembrie şi ar trebui să aibă un preţ de buget, de câteva sute de euro.