Tesla își aduce încărcătoarele Supercharger și în România; Iată primele orașe în care ajung

1
6169
Tesla

Finalul verii ne-a adus printre altele și vestea extinderii Tesla pe plan european, în țări precum Polonia, Ungaria, Slovenia dar și în România. Cei interesați își pot comanda acum un Model 3 sau poate Model X direct de pe site-ul companiei, iar curând vor apărea și primele încărcătoare Tesla Supercharger din țară.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primele orașe din România în care vom întâlni asemenea stații de încărcare sunt București, Brăila și Craiova. Din păcate nu avem un termen exact de lansare a acestor Superchargere la noi, dar simpla veste că vom avea parte de asemenea soluții nu poate decât să ne bucure.

Tesla

Aflați că odată adăugată o destinație pe ecranul tactil din automobilul vostru Tesla, funcția Trip Planner vă va crea o rută ideală pentru a întâlni Superchargere în cale și astfel a vă continua călătoria fără probleme. Încărcarea este rapidă și direct din aplicația Tesla veți fi notificați atunci când vehiculul este alimentat complet.

Din câte afișează site-ul oficial Tesla, la nivel global (America de Nord, Asia, Europa și Orientul Mijlociu) sunt 1.604 stații Supercharger. În cadrul acestora sunt instalate 14.081 de încărcătoare și numărul lor este într-o continuă creștere mai ales odată cu această extindere.

Mulțumim pentru pont lui Cristian Toma!