Tesla își aduce încărcătoarele Supercharger și în România; Iată primele orașe în care ajung

1
5732
Tesla

Finalul verii ne-a adus printre altele și vestea extinderii Tesla pe plan european, în țări precum Polonia, Ungaria, Slovenia dar și în România. Cei interesați își pot comanda acum un Model 3 sau poate Model X direct de pe site-ul companiei, iar curând vor apărea și primele încărcătoare Tesla Supercharger din țară.

Publicitate

Primele orașe din România în care vom întâlni asemenea stații de încărcare sunt București, Brăila și Craiova. Din păcate nu avem un termen exact de lansare a acestor Superchargere la noi, dar simpla veste că vom avea parte de asemenea soluții nu poate decât să ne bucure.

Tesla

Aflați că odată adăugată o destinație pe ecranul tactil din automobilul vostru Tesla, funcția Trip Planner vă va crea o rută ideală pentru a întâlni Superchargere în cale și astfel a vă continua călătoria fără probleme. Încărcarea este rapidă și direct din aplicația Tesla veți fi notificați atunci când vehiculul este alimentat complet.

Din câte afișează site-ul oficial Tesla, la nivel global (America de Nord, Asia, Europa și Orientul Mijlociu) sunt 1.604 stații Supercharger. În cadrul acestora sunt instalate 14.081 de încărcătoare și numărul lor este într-o continuă creștere mai ales odată cu această extindere.

Mulțumim pentru pont lui Cristian Toma!