IFA 2019: Sharp prezintă mașina de spălat fără butoane, 1-Touch Pro, axată pe interacțiunea tactilă

2
2472
Sharp

Așa cum am precizat și în postările anterioare, IFA 2019 a fost și despre electrocasnice. La fața locului s-a aflat și Sharp, companie ce a prezentat mașina de spălat rufe 1-Touch Pro 10 kg și mașina de spălat vase cu 15 seturi. Detalii despre aceste vedete ale târgului aflați în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dispozitivele menționate dispun de tehnologii de ultimă generație și sunt configurate pentru a-i face pe utilizatori să uite de activitățile casnice. Aceste produse își stabilesc singure fiecare program și se ocupă inteligent de cele mai complicate cerințe de spălare.

Sharp 1-Touch Pro
Mașină de spălat rufe 1-Touch Pro

Mașina de spălat Sharp 1-Touch Pro nu are butoane și este la fel de ușor de utilizat precum un smartphone sau o tabletă, prin ecran tactil. Dispare și cadranul obișnuit care poate crea confuzie în rândul consumatorilor. Pe ecranul tactil sunt ilustrate clar toate programele și funcțiile selectate.

De asemenea, 1-Touch Pro 10kg își alege singură programul de spălare, optând pentru varianta ideală în funcție de tipul și greutatea textilelor. Se ține cont și de dimensiunea și intensitatea încărcării și se setează automat temperatura, apa, consumul de energie, precum și cantitatea necesară de detergent.

1-Touch Pro
Mașină de spălat vase 1-Touch Pro

Mașina detectează singură nivelul de murdărie și poate spăla și încărcături mai mici. O altă inovație adusă de Sharp la IFA 2019 este mașina de spălat vase 1-Touch Pro. Aceasta este concepută pentru a detecta tipul de murdărie și nivelul de curățare necesare și este capabilă să seteze ciclul și durata programului automat. Vasele unei familii de 4 persoane se pot spăla în doar 14 minute.

În plus, există și tehnologia AquaGlide prin care jetul de apă poate fi direcționat fie în sus, fie în jos în funcție de tipul vaselor și murdărie