IFA 2019: Headset-ul AR Lenovo Mirage revine cu noi controllere și un joc Marvel proaspăt

0
823
Lenovo Mirage

Printre produsele lansate de către Lenovo pe parcursul anului trecut avem și headset-ul AR numit Lenovo Mirage AR, produs care la IFA 2019 a primit un upgrade. Varianta standard se lansa cu Star Wars: Jedi Challenges (2018) – o colecție de mici jocuri AR în care puteai lupta împotriva lui Darth Vader.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum avem o versiune actualizată ce include și un joc proaspăt din universul Marvel. Se numește Marvel Dimension of Herose și poți juca în pielea următoarelor personaje: Doctor Strange, Captain America, Thor, Black Panther, Captain Marvel sau Star-Lord. Vei lupta împotriva bandiților și salva lumea.

Lenovo Mirage

Există și un story mode, dar și un mod co-op prin care două Lenovo Mirage se pot conecta la aceeași rețea Wi-Fi și duce lupta în online. Alături de acest headset veți primi și o pereche de controllere noi numite 6DOF ce permit folosirea ambelor mâini pentru a da pumni inamicilor sau folosi acțiunile de luptă specifice eroilor.

De asemenea, se oferă în cutie și un beacon extern de tracking menit să îmbunătățească tracking-ul controllerelor Wi-Fi. Prețul lui Lenovo Mirage AR Marvel Dimension of Heroes este de 250 dolari în SUA, iar varianta de anul trecut cu bundle Star-Wars ajunge să coste aproximativ 60 dolari.