IFA 2019: Miele prezintă în Berlin tehnologii moderne pentru o casă smart

0
1011
Miele

Un alt producător ce a sosit cu noutăți interesante la IFA 2019 a fost și Miele, companie ce a pus accentul pe tehnologii inovatoare. La fața locului au fost prezentate noi mașini de spălat rufe și uscătoare, dar și soluții pentru bucătărie. Ce aduc acestea și prin ce se remarcă în mod special descoperim împreună în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, una dintre aceste inovații se regăsește în cazul mașinilor de spălat. Un exemplu este AddLoad, tehnologie Miele ce permite adăugarea mai multor articole de îmbrăcăminte până aproape de sfârșitul programului de spălare. Pot fi adăugate inclusiv articole voluminoase precum geci, sau chiar pături în timpul spălării.

Miele

Prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, vom fi notificați în aplicația Miele când se pot adăuga noi rufe în programul de spălare. După notificare, avem la dispoziție 10 minute pentru a merge la mașină și adăuga rufe. De asemenea, în cazul în care nici un articol nu este adăuga în acest interval de 10 minute, programul este reluat.

Miele

Mai avem pe lista de noutăți și programul QuickPowerWash, oferit pe mașinile de spălat Miele încă din 2013. Acum programul va fi mai scurt cu 10 minute, iar 4 kg de rufe vor necesita un program de spălare de doar 49 minute. Există și funcția Wach2Dry prezentă pe noile uscătoare capabile de uscarea a 8 kg de haine în doar 2 ore și 35 minute.

În imaginea de mai sus puteți vedea și noua hotă Miele 9090 W Screen, ideală pentru bucătăriile cu design simplu și linii drepte. Ocupă doar 25 cm din perete și dispune de control tactil și o bandă cu LED-uri. Are filtru AirClean cu cărbune activ ce poate fi regenerat într-un cuptor de bucătărie.