Razer lansează tastatura Huntsman Tournament Edition, gândită pentru competiţii eSports

0
942

Razer a lansat o nouă tastatură pentru gamerii PRO în această săptămână, modelul Huntsman Tournament Edition. Este adresată celor care participă la competiţii eSports şi ar fi cea mai rapidă tastatură din acest segment. Avem detalii despre dotările sale mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând acest dispozitiv va folosi switch-urile opto mecanice de la Razer, iar acţionarea lor se face printr-un fascicul de lumină. Avem de-a face cu o tastatură compactă, cu design minimalist şi care scapă de padul numeric. Pe partea de conectivitate avem un cablu USB-C detaşabil, totul de dragul unui transport cât mai uşor. Putem salva 5 profiluri în memoria tastaturii şi să le încărcăm oricând dorim.

Razer Huntsman Tournament Edition vine cu suport Razer Chroma, un sistem RGB care permite personalizarea efectelor de iluminare după pofta inimii; Puteţi alege dintre cele 16.8 milioane de culori şi sincroniza produsul cu alte dispozitive compatibile cu Razer Chroma. Butoanele au fiabilitate şi durabilitate crescută, mulţumită tehnologiei doubleshot.

Capacele tastelor sunt gândite să reziste la miliarde de atingeri şi apăsări, păstrându-şi textura indiferent de condiţiile aprige ale competiţiilor eSports. Distanţa “actuation point” a tastaturii scade de la 1.5 mm la 1 mm faţă de tastaturile Huntsman trecute. Vine şi cu 10 key roll over cu anti ghosting şi ultrapolling de 1000 Hz.

Huntsman TE costă 149.99 euro şi va fi disponibilă la final de lună.