Logitech G604 Lightspeed este mouse-ul care te va face să uiți de lag-ul din jocuri

0
764
Logitech G604 Lightspeed

Special pentru cei care preferă gaming-ul pe PC, cei de la Logitech anunță astăzi lansarea unui nou mouse de top. Se numește Logitech G604 Lightspeed și după cum spune și titlul, promisiunea oferită aici este aceea că ne va face să uităm de lag-ul din jocurile video, în special shootere.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul mouse vine echipat cu 6 butoane thumb, același număr regăsit și pe modelul G602 de acum câțiva ani. Vine echipat cu un senzor HERO de 16000 DPI și se remarcă prin nivelul de confort oferit pentru utilizator chiar și în cazul sesiunilor lungi de gaming.

Logitech G604 Lightspeed

Are și suport Bluetooth și tehnologia no-lag Lightspeed. Este ideal pentru jocuri precum World of Warcraft Classic sau titluri similare în care este nevoie de o multitudine de comenzi ce trebuie realizate cât mai rapid. Logitech G604 Lightspeed oferă 16 controale customizabile, o rotiță scroll dual-mode și o autonomie generoasă.

Potrivit detaliilor dezvăluite de către producător, vă puteți aștepta la până 10 zile de autonomie folosind acest mouse în modul wireless cu bateria AA de la interior. Se ajunge la 5.5 luni în modul Bluetooth în care este necesară tot o singură baterie AA. Logitech va aduce pe piață acest mouse în următoarea perioadă la un preț recomandat de 100 dolari.

Așteptăm sosirea lui cât mai curând în oferta retailerului PC Garage!