Xiaomi Smart Door Lock este o yală smart cu Face ID; Va debuta oficial pe 4 noiembrie

0
1158
Xiaomi

După cum bine știți, cei de la Xiaomi activează cu succes de mult timp și pe piața dispozitivelor smart home. Avem aspiratoare robot, becuri inteligente, ba chiar și aparate de gătit. Tot în portofoliul lor avem și yale smart, iar un exemplu este modelul Smart Door Lock Pro care se pregătește de lansare pe 4 noiembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Debutul va avea loc pe piața din China și imaginea teaser pe care o vedeți mai jos scoate la iveală ceva neașteptat. După cum spune și titlul postării de față, încuietoarea smart de la Xiaomi va oferi o soluție de autentificare facială. Vom avea un sistem pe bază de camere tip Face ID care ne va scana fața și ulterior debloca ușa pentru a ne permite accesul în casă.

Xiaomi

Mă aștept ca această yală să implice amplasarea sa cu mult mai sus pe o ușă, decât în cazul unei încuietori obișnuite, asta ținând cont de autentificarea facială. Probabil vom avea și deblocare cu telefonul și alerte în aplicația mobilă atunci când cineva bate/sună la ușă. Se remarcă aici și butonul sonerie și camerele în cauză vor avea rol de interfon video.

Rămâne să aflăm detaliile complete peste doar câteva zile atunci când dispozitivul devine oficial. Fiind vorba despre Xiaomi, atunci și prețul va fi unul atractiv.