CES 2020: Xiaomi anunţă noile aspiratoare Roborock S6 Pure şi H6, cu design revoluţionar

0
3124

Roborock este brandul celor de la Xiaomi pentru aspiratoarele high end şi deştepte, iar acum acest brand include două modele noi. E vorba despre Roborock S6 Pure şi Roborock H6, care au fost anunţate la CES 2020. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Roborock H6 este primul model manual din această gamă, un echilibru perfect între greutate şi viaţa bateriei. Are şi un design compact şi o putere mare de aspirare. La bord se află o baterie Li-Po, care oferă 90 de minute de autonomie în mod Eco sau 10 minute în mod Max. Roborock H6 cântăreşte doar 1.3 kilograme şi are o putere de aspirare de 420W, adică 140 de air watts. Pentru filtrare foloseşte un sistem în 5 straturi, dar are şi filtre HEPA în faţă şi spate, capabile să captureze 99.97% din particulele nocive.

Vine şi cu un ecran OLED care afişează toate informaţiile utile, precum nivelul de încărcare, timpul rămas de aspirare, remindere pentru mentenanţă şi altele. Vine şi cu un stativ special pentru montare şi costă 449 de dolari. Va sosi în trimestrul 2.

Apoi îl avem pe Roborock S6 Pure, urmaşul lui Roborock S6 care e deja la vânzare în România aici. Acesta este un aspirator robot cu design destul de familiar, circular. Are ghidare pe bază de laser, ca şi modelul S6, doar că vine la un preţ mai accesibil. 13 senzori se află la bord şi ajută la orientarea în spaţiu în vreme ce se aspiră sau se „dă cu mopul”. Senzorii speciali de la bord sunt gândiţi pentru a împiedica o cădere pe scări a dispozitivului spre exemplu.

Aparatul cântăreşte 3.2 kilograme, are o capacitate de stocare de 460 ml şi putere de aspirare de 2000 Pa. Bateria este de 5200 mAh şi autonomia de 2.5 ore. Produsul vine în trimestrul 2 la suma de 549 dolari.