CES 2020: ASUS anunţă noi PC-uri desktop de gaming cu procesoare puternice Intel şi AMD: GT35 şi GA35

0
1041

ASUS ROG a venit la CES 2020 cu cele mai noi (şi luminoase desktopuri de gaming). Printre ele se numără ASUS ROG Strix GT35 şi GA35, care sunt destinate consumatorilor cu putere mare de cumpărare şi aflaţi în căutare de PC-uri de gaming puternice.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Diferenţa dintre GT şi GA e că prima serie vine cu procesoare Intel, iar a doua cu procesoare AMD. E vorba aici despre procesoare AMD Ryzen ce ajung până la cele Ryzen 9 3950X cu 16 nuclee, sau până la Intel Core-uri de generaţie a zecea. Noile PC-uri folosesc răcire pe bază de lichid şi ventilatoare de 240 mm pentru a păstra temperatura în limite decente. Pe partea grafică avem opţiunea unei plăci grafică ROG Strix Geforce RTX 2080 Ti cu ventilator triplu.

Placa de bază este şi ea una ROG Strix X570-F, care vine cu suport PCIe 4.0 şi configuraţii multi GPU. Puteţi creşte mult performanţa grafică, folosind multiple plăci grafice. Pentru stocare avem până la SSD-uri de 1 TB, dar şi HDD-uri de 2 TB. Mai sunt şi sloturi M.2 goale dacă vreţi şi mai mult. ASUS îşi promovează aceste desktopuri ca ideale pentru competiţiile eSports, mai ales că au şi drive-uri SSD hot swap în zona uşilor frontale, aşa că vă puteţi aduce profilurile de gaming cu voi.

Pe partea de RAM veţi putea avea până la 64 GB la 3200 Mhz. Cum ne-a obişnuit ASUS, avem parte şi de suport pentru Keystone II, un mic dispozitiv NFC care stochează setările tale custom de profil ROG (asociat lui ROG ID) şi le aduce imediat pe un dispozitiv nou. La conectivitate aş putea scrie până mâine: începem din faţă de la două porturi USB-A şi ajungem la două USB C-uri, avem şi conector audio de 3.5 mm, intrare microfon, 5 porturi USB-A în spate, 4 USB 3.2 Gen 1 printre ele şi un USB-C. Există şi HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4 şi Gigabit Ethernet, plus 5 jack-uri audio pentru sunet stereo.

A apărut şi modelul desktop GA15, cu procesor Ryzen 7 3800X maxim şi placa grafică RTX 2070 Super. Iluminarea RGB e la posturi şi avem şi un panou lateral din sticlă pentru a privi la interior. GA15 şi GA35 vin în trimestrul întâi al acestui an, dar GT15 şi GT35 mai întârzie.