Transformă-ți casa într-una inteligentă! Iată 5 interfoane (sonerii video) conectate la internet, accesibile prin aplicațiile de pe telefon

0
2900
Interfoane

Pentru că articolul anterior prin care vă prezentam 5 site-uri din România specializate în vânzarea de produse Smart Home v-a plăcut atât de mult, ne-am gândit ca astăzi să vă oferim ceva similar. Avem astfel în rândurile de mai jos o serie de 5 recomandări de interfoane inteligente (sonerii video) conectate la internet și accesibile din aplicații dedicate de pe smartphone.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste produse pot fi folosite atât în cazul în care locuiți la bloc, dar și dacă stați la casă. Aflați că am luat aici în calcul interfoane accesibile, de sub 500 lei care se limitează la funcția de interfon livrată wireless pe smartphone. Pentru cei cu buget mai generos există și opțiuni high-end cu funcție de deschidere a yalei, ba chiar și suport pentru control via boxe smart precum Google Home, Nest Hub sau Amazon Alexa. Iată deci opțiunile de buget pe care le-am găsit:

PNI IV900R

PNI-IV900R

Un prim model de pe lista noastră este acest PNI IV900R, interfon video echipat cu cameră HD (720P) și lentile cu unghi wide de 110 grade. Oferă leduri IR pentru captura de timp de noapte, certificare IP66 pentru rezistență la apă și umezeală, dar și 52 tonuri muzicale dintre care puteți alege. Din aplicația dedicată pentru telefon puteți vedea cine sună la ușă și comunica cu aceștia direct. În momentul în care este apăsat butonul de sonerie va suna atât soneria de interior, cât și aplicați deschisă pe telefon. Prețul acestui model este de 499 lei.

Yosso 720P

Interfon

O variantă ceva mai accesibilă este Yosso 720P, interfon pe care l-am găsit în oferta eMAG la prețul de doar 219 lei. Acesta dispune de o cameră HD, leduri infraroșu pentru captura pe timp de noapte, senzor de mișcare și alarmă. În momentul în care este detectată mișcare, acesta transmite imagini sau înregistrări către telefon. Se oferă monitorizare pe iOS sau Android din aplicație dedicată, funcție comunicare și slot microSD.

Rehent RH-TD8K

Rehent RH-TD8K

O recomandare și Rehent RHTD8K, interfon ce vine echipat cu o cameră video HD care se poate activa la mișcare. Oferă comunicare bi-direcțională și transmite totul direct pe telefon (Android/iOS). Puteți de asemenea să răspundeți la interfon de oriunde vă aflați. Veți vedea, auzi și vorbi în timp real de pe telefon, tabletă, ba chiar și PC. Interfonul are și certificare IP65, LED-uri IR și funcție înregistrare la detectarea mișcării atunci când nu sunteți acasă. Prețul este de 349 lei.

Wi-Fi WX-01

Interfon

În oferta site-ului spy-shop.ro am găsit videointerfonul de exterior intitulat WX-01. Acesta model adoptă un design mai premium decât ce am listat până acum mai sus. Produsul permite conectarea la internet fie prin Wi-Fi, fie prin cablu. Odată cu apăsarea butonului de sonerie de pe postul exterior, vom fi apelați pe telefon sau tabletă cu sunet și imagine cu ajutorul aplicației IPBell disponibilă pe Android și iOS. Camera are rezoluție HD, filmează și pe timp de noapte și permite comunicarea cu musafirii de la ușă. Se vinde pentru suma de 507 lei.

Platinet 45089

Interfoane

Nu în ultimul rând avem pe această listă de interfoane varianta Platinet 45089. Aceasta spre deosebire de modelele mai sus prezentate, se remarcă prin rezoluția Full HD oferită de către camera integrată în unitatea ce va fi plasată în exterior la ușă. Se oferă aici Wi-Fi și aplicație dedicată pentru smartphone. Din aplicație puteți vizualiza de la distanță și comunica cu oamenii din fața ușii de intrare. Se oferă notificări pus, senzor de mișcare și vedere nocturnă. Un asemenea produs costă 465 lei.