Samsung Galaxy Home Mini apare într-un clip video, fotografii înainte de lansarea de mâine

0
1069

Marele eveniment Samsung Unpacked de mâine va avea o anvergură mai mare decât debutul lui Galaxy S20 şi Galaxy Z Flip. Ar trebui să includă şi o nouă boxă inteligentă, dar şi noi căşti Galaxy Buds. Samsung Galaxy Home Mini este noua boxă, care a apărut în fotografii hands on, dar şi un clip video cu produsul în acţiune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sursa acestei scăpări este eternul Max Weinbach, care în ultimele săptămâni a oferit o sumedenie de detalii despre Galaxy S20 şi Galaxy Z Flip. Scăpările menţionează funcţia de emiţător infraroşu a boxei, care poate fi folosită pentru a controla un televizor, set top box, aer condiţionat şi altele la o distanţă de 12 metri. Vom avea şi suport pentru Spotify, informaţii meteo, setări de alarme şi citit de ştiri. Va exista şi suport pentru pairing a mai mult unităţi Galaxy Home Mini, pentru a oferi o experienţă stereo.

Puteţi face streaming prin Bluetooth şi chiar primi notificări de la alte dispozitive SmartThings. Scăparea menţionează şi neajunsurile produsului: nu are conector de 3.5 mm line out şi are alimentarea prin microUSB şi nu USB-C. Weinbach afirmă şi că boxa suportă WiFI la 2.4 GHz, dar nu şi 5 GHz. Va folosi Bixby ca asistent virtual, care ştim deja că e sub Amazon şi Google Assistant când vine vorba de complexitatea funcţiilor şi comenzilor.

Samsung are o istorie ciudată cu boxele inteligente: a anunţat un Galaxy Home prin 2018, dar nu l-a mai adus în magazine. Cât despre boxa Mini, ea ar costa în jur de 99 de dolari, ceea ce nu e chiar mult. Calitatea acusticii va face diferenţa între această boxă şi un Google Home/Nest Mini.