Spotify aduce un egalizator pe playerul său web (Captură de ecran)

0
1204

Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming muzical de pe glob, dar nu este perfect. Încă mai sunt lucruri de îmbunătăţit, iar printre ele se numără şi egalizatorul. Nu avem aşa ceva în playerul web de pe desktop, dar conform unei scăpări ar urma să vină în curând.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Utilizatoarea Jane Manchun Wong a descoperit această funcţionalitate şi a postat captura de ecran pe web. Ceea ce vedem în această captură este funcţia ce permite ajustarea manuală a volumului folosind acele puncte de reper. Poţi face toate ajustările manual sau folosi preseturi, organizate pe genuri muzicale, inclusiv Dance, Rock, Pop, Rap şi altele. E drept că playerul web e departe de a fi apreciat la fel de mult ca aplicaţia de pe mobil sau Windows 10, cea din Store, care e mai bine organizată.

Varianta web se accesează la open.spotify.com, care îţi permite să intri în contul tău şi să îţi vezi playlisturile. Egalizarea din Spotify a fost un subiect fierbinte vara trecută, când s-a descoperit un extra set de opţiuni care face muzica să sune mai bine la căşti. Era vorba de o combinaţie de setări de pe smartphone cu preseturile legate de genuri din Spotify. Mai multe detalii aflaţi aici.

Am remarcat că în ultimii ani se pune mai puţin accent pe egalizatoare ample, cum avea Sony pe Xperia-uri şi în general ni se oferă doar câteva preseturi şi atât. Se presupune că audiofilii ştiu exact ce vor, iar utilizatorul de rând nu îşi bate capul cu aşa ceva.