Transformă-ți casa într-una inteligentă! Iată 5 site-uri din România specializate în vânzarea de produse Smart Home

0
4892
Smart Home

Produsele Smart Home sunt la mare căutare în această perioadă și cu siguranță există printre voi persoane interesante de transformarea căminului într-unul inteligent. Dacă aveți în plan o asemenea schimbare ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un articol informativ. Veți descoperi prin intermediul rândurilor de mai jos 5 site-uri din România specializate în comercializarea strictă a produselor Smart Home.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fie că este vorba despre jaluzele smart, yale inteligente sau boxe și senzori de tot soiul, le veți găsi aici. E drept că și marii retaileri de la noi oferă în ofertă asemenea dispozitive, dar portofoliul este atât de aglomerat încât căutarea produselor dorite poate deveni frustrantă prin zecile de mii de produse.

1. Case-Smart.ro

Smart Home

Un retailer ce oferă multe astfel de produse inteligente pentru casă este case-smart.ro, magazin care în această perioadă desfășoară și o promoție specială. Folosind codul promo “2020” beneficiați de o reducere de 10% pentru coșul de cumpărături. O sugestie este prelungitorul inteligent RedSun RS-01-EU de mai sus. Acesta oferă conectivitate Wi-Fi și se poate controla din aplicație pe Android/iOS și chiar vocal prin Amazon Alexa sau Google Home. Prețul este de 210 lei!

2. Spy-Shop.ro

Smart Home

Cu siguranță ați auzit despre site-ul spy-shop.ro sau dacă nu ați auzit, iată că o faceți chiar acum. Retailerul de față are la vânzare prize inteligente, becuri smart, termostaturi inteligente, ba chiar și sisteme de alarmă sau supraveghere video. Ca recomandare avem senzorul de ușă/geam Fibaro FGK-107 ce se vinde la suma de 257 lei și care vine în mai multe variante de culoare, inclusiv imitație de lemn pentru a fi în ton cu geamul sau ușa pe care va fi plasat.

3. SmartHome360.ro

Smart Home

Multe gadget-uri interesante ce vă vor ajuta să transformați casa sau apartamentul vostru smart puteți găsi și pe smarthome360.ro. Aici sunt listate hub-uri smart, întrerupătoare inteligente, prize dar și sonerii Smart Wi-Fi precum cea din imaginea de mai sus. Acest model în cauză este vândut la suma de 340 lei și este un interfon video fără fir. Veți vedea de oriunde folosind telefonul cine se află la ușă.

4. Gadgetway.ro

Smart Home

De asemenea, puteți accesa și site-ul gadgetway.ro dacă vă aflați în căutarea de produse smart, acest comerciant având un portofoliu bogat. Găsim aici și cântare inteligente, sistem de monitorizare sănătate, roboți de aspirare, cât și sisteme de iluminare personalizate precum pachetul Philips Hue ce include becuri și dispozitivul Hue Bridge pentru comunicarea între corpurile de iluminare și aplicația de smartphone. Costă 499 lei.

5. Smart-Things.ro

Smart Home

Nu în ultimul rând vă sugerăm să aruncați o privire și asupra site-ului smart-things.ro acolo unde am găsit soluții disponibile în număr destul de limitat la alți comercianți. Mă refer în mod special la încuietori inteligente. Un asemenea model este Danalock V3 ce permite deblocarea ușii de la intrare cu ajutorul smartphone-ului. De asemenea, avem posibilitatea de a permite și prietenilor intrarea în locuință prin chei de acces temporare. O asemenea încuietoare costă 1.053 lei.