Noul serial “Game of Thrones: House of the Dragon” primeşte în sfârşit o dată de lansare

0
5525

Chiar dacă finalul serialului “Game of Thrones” a polarizat multă lume, vestea despre un prim spinoff a aprins imaginaţia multora. Se numeşte “House of the Dragon” şi după o perioadă de tăcere aflăm în sfârşit o perioadă posibilă de lansare. Din păcate nu e prea apropiată…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Într-un interviu recent, Casey Bloys, şeful secţiunii de programe de la HBO a făcut aluzie la o premieră în 2022. Acţiunea se va petrece cu 300 de ani înaintea evenimentelor din “Game of Thrones”-ul pe care îl ştim. Fanii ştiau deja că trebuie să se aştepte la multiple seriale spinoff, aşa cum au promis cei de la HBO. Unele ne-ar putea duce chiar cu mii de ani înaintea poveştii lui Jon Snow şi Daenerys, iar altul s-ar putea axa pe Night Watch.

Revenind totuşi la “House of the Dragon”, această producţie ar avea scenariul în curs de redactare, dar încă nu s-a realizat distribuţia sa. Totul se va petrece în universul creat de George R.R. Martin şi va fi scris de către Ryan Condal. Vom putea vedea Casa Targaryen în plină glorie şi ni se promite un serial “mare şi complicat”. Ar trebui să vedem povestea Dance of the Dragons, războiul civil Targaryen care a afectat toate ţinuturile cu 170 de ani înainte de ce am văzut în serial. Ar trebui să apară o mega bătălie cu o grămadă de dragoni, ceea ce înseamnă buget mare. Echipa de scenarişti are oameni de la producţii precum “Colony”, “Watchmen”, dar şi pe Miguel Sapochnik, omul care ne-a dat “Battle of the Bastards” şi “The Winds of Winter” în GoT.

HBO a anulat deja un alt prequel, cel care se petrecea cu 8000 de ani înaintea acţiunii pe care o ştim. Era o distanţă prea mare şi necesita probabil un buget prea mare pentru a pune în mişcare creaturi fantastice. Mereu mă gândesc că asta va păţi povestea “Silmarillion” de la Tolkien dacă se va încumeta cineva să o ia de coarne cinematografic.