Sennheiser IE 800 S este o pereche de căşti de 1000 de dolari, care vine cu design tip earbuds

0
1337

Sennheiser IE 800 S este cel mai nou produs premium al respectatului producător german de accesorii acustice, iar noul venit impresionează prin preţul de 1000 de dolari. Avem de-a face cu un upgrade pentru IE 800, căşti de 800 de dolari care au fost bine primite de experţi şi audiofili.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

IE 800 S aduce o acustică îmbunătăţită, dar şi un design complet nou. Sennheiser e pe val, după ce a lansat recent încă o pereche de căşti, de această dată unele over the ear, HD 660 S. IE 800 S sunt earbuds care folosesc o versiune modificată de driver Extra Wide Band (XWB) al companiei, care promite ascultare fără pic de distorsionare. Produsul pare menit mai degrabă pentru artişti sau cei care lucrează în domeniul muzical, mai mult decât pentru melomanul de rând.

Unii le-ar putea numi chiar In Ear Monitors, mai mult decât căşti… Pe lângă driverele mai sus menţionate primim şi transductoare de 7 mm în diametru, puţin mai mici decât vedem pe căştile premium. Ni se promite un sunet special, bas puternic şi înalte clar redate. Sennheiser a adoptat pe aceste căşti un sistem de absorbţie cu cameră duală, care va neutraliza aşa numitul “masking effect”.

Acela implica incapacitatea ascultătorului de a auzi sunete de înaltă frecvenţă la volum scăzut, dacă se aud şi alte sunete în zonă la frecvenţe reduse. Absorberul scapă de această problemă. Aceste buds au vârfuri din spumă cu memorie şi se vor găsi în magazine din această lună la suma de 999.95 dolari.