Primul difuzor inteligent cu Cortana soseşte pe 22 octombrie; Harman Kardon Invoke va costa 200 de dolari

1
1014

Harman Kardon Invoke se pregăteşte să inaugureze o nouă nişă în zona difuzoarelor inteligente şi anume pe cea a difuzoarelor bazate pe Cortana. Am văzut deja foarte multe difuzoare bazate pe Google Assistant şi Amazon Alexa şi până şi Apple a pus Siri pe un speaker. Cortana ajunge mai târziu la petrecere, dar o face stilat prin Invoke.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Difuzorul inteligent Harman Kardon Invoke debutează pe 22 octombrie şi va costa 200 de dolari. A trecut ceva vreme de când produsul a fost anunţat şi a primit teasere, deci ultimele finisaje au putut fi realizate lejer. Preţul este destul de rezonabil, deşi nu chiar la nivel de Google Home şi ai săi 129 de dolari. Harman Kardon totuşi este un nume sinonim cu calitatea şi acustica premium, deci va concura mai mult cu Apple HomePod.

Noul venit seamănă destul de mult cu Amazon Echo, datorită designului său cilindric, doar că vine cu o zonă inferioară mai lată şi una superioară mai îngustă. La bord se află 7 microfoane, care suportă detectare vocală în câmp îndepărtat. Asemenea multor altor difuzoare şi acesta are o zonă care se iluminează deasupra pentru a indica faptul că terminalul vă ascultă comenzile.

Asistentul virtual Cortana este evident la posturi pentru a vă răspunde la întrebări, seta remindere şi controla produse smart home. Cei care au avut ocazia să se joace cu acest difuzor afirmă că este peste alte opţiuni mai accesibile, în special la calitatea sunetului. Aş fi curios să vedem şi câteva teste comparative cu Google Home şi Amazon Echo…

https://www.youtube.com/watch?v=UMnVAZpPGUs