Razer a reinventat webcamurile şi microfoanele de streaming odată cu Razer Kiyo şi Razer Seiren X

0
1020

Razer lucrează la un telefon de gaming şi toată lumea e curioasă cu privire la acel device, dar compania are şi alte produse care ne stârnesc interesul. Cine ar fi crezut că în anul de graţie 2017 poţi reinventa webcamurile şi microfoanele? Ei bine Razer face acest lucru prin intermediul produselor Razer Kiyo (webcam) şi Razer Seiren X (microfon).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambele sunt modele plug and play şi sunt destinate celor care fac streaming şi videoblogging. E vorba de cei care petrec ore bune pe Twitch şi YouTube, strângând mii şi mii de fani. În întâmpinarea lor vine Razer, iar Seiren X este un microfon profesionist, pe care şi PewDiePie ar fi super încântat să îl folosească. Este un microfon de tip USB condenser, cu design minimalist.

În loc să vină cu un filtru special care opreşte artefactele neplăcute când mutăm microfonul, acest produs are un mecanism de filtrare la interior. Acesta amortizează toate vibraţiile de la birou sau braţul microfonului. E incredibil cât de compact e gadgetul, faţă de alte variante de pe piaţa folosite de streameri. Spre exemplu este pe jumătate din dimensiunile lui Blue Yeti, un microfon popular printre YouTuberi.

Şi Razer Kiyo este un webcam cu design spectaculos, care aminteşte parcă de filmul Tron. Realizează captura 720p la 60 FPS sau Full HD la 30 FPS şi în sfârşit este un model care nu are probleme cu setupul sau driverele. Îl conectaţi la PC şi gata îl puteţi utiliza în 5 secunde. Punctul său forte este acel inel luminos din jurul obiectivului, cu o duzină de opţiuni de ajustare a luminozităţii, care se pot regla rotind inelul de plastic care se află în acea porţiune.

Generează o temperatură a culorii de 5600K, considerată echivalentul luminii de pe timp de zi. Fiecare dintre produse costă 99.99 dolari, ceea ce mi se pare super OK. Le găsiţi pe site-ul Razer.