Sennheiser HD 660 S debutează oficial: pereche de căşti over the head, cu acustică high end

1
1431

După 14 ani de existenţă a căştilor Sennheiser HD 650, a venit în sfârşit momentul pentru un succesor. E vorba despre Sennheiser HD 660 S, căşti over the head, care tocmai au debutat, cu un design premium şi acustică high end.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nemţii au creat un model cu design foarte asemănător cu HD 650, astfel încât va fi greu să facem diferenţa între cele două headseturi. Designul deschis cu bandă ajustabilă este păstrat şi primim şi două pad-uri mari pentru urechi. Disponibile cu finisaj negru mat sau “antracit”, căştile Sennheiser 660 S vin cu noi componente acustice, care scad nivelul de distorsionare armonică şi oferă un sunet mai natural.

HD 660 S este testat manual şi acustic, în cazul fiecărei unităţi de către o persoană specializată. Fiecare cupă, dreapta şi stânga este testată pentru a oferi un sunet identic, cu o marjă de eroare de maxim plus/minus 1 decibel. Scade şi impedanţa la 150 Ohm, deci nu veţi mai avea nevoie de amplificare specială. Produsul este disponibil acum spre achiziţie la suma de 499 dolari.

Există şi un cablu detaşabil la pachet fabricat din cupru OFC super conductor. Acesta vine cu conectori de 4.4 mm sau 6.35 mm, dar există şi adaptor de 3.5 mm.