QNAP TS-453BT3 este un nou server de stocare în rețea ce aduce conectivitate Thunderbolt 3

0
864
QNAP TS-453BT3

Astăzi cei de la QNAP Systems au prezentat oficial serverul de stocare în rețea cu patru sertare numit QNAP-453BT3, dispozitiv ce combină conectivitatea de mare viteză Thunderbolt 3 cu un card PCIe QM2 preinstalat. Se oferă și două sloturi M.2 SATA, dar și conectivitate 10GbE.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La interior, acest server este echipat cu procesor quad-core Intel Celeron J3455 de 1.5 GHz (burst până la 2.3 GHz) și cu 8 GB de RAM DDR3L de tip dual-channel. Avem și un card QM2 preinstalat ce furnizează cachingul SSD și conectivitatea 10GbE prin care se pot atinge viteze de până la 683 MB/s.

QNAP TS-453BT3

QNAP TS-453BT3 oferă și un display OLED cu butoane sensibile la atingere, ieșire HDMI și o telecomandă RM-IR003 ce poate fi cuplată cu aplicația QButton, moment în care utilizatorul are la îndemână funcționalități one-touch pentru operarea de zi cu zi.

QNAP TS-453BT3

Dispune de două porturi Thunderbolt 3 care permit viteze de citire de până la 514 MB/s și acest server mai include o platformă de editare 4K ideală atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru cei de Windows, facilitând partajarea fișierelor mari pentru îmbunătățirea productivității. Există și un convertor unic Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) și avem funcția snapshot la nivel de bloc.

Aceasta din urmă permite realizarea ușoară de backup-uri și restaurarea datelor de pe NAS la o stare anterioare, în cazul unui defect neașteptat sau al unui atac informatic. Cei interesați trebuie să știe că serverul QNAP TS-453BT3 este deja disponibilă la comandă pe site-ul qnap.com.