Samsung va găzdui primul său eveniment marca “Bespoke Home” pe 11 mai

0
820
Samsung

Prin intermediul unui comunicat de presă suntem informați astăzi despre următorul eveniment susținut de Samsung. Vorbim aici despre prima conferință marca “Bespoke Home” programată să aibă loc pe data de 11 mai 2021. Aici compania își va prezenta viziunea în materie de design personalizabil, caracterstici flexibile și conectivitate inteligentă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din spusele Samsung, evenimentul virtual va oferi o primă impresie asupra noii game de electrocasnice și servicii Bespoke și va celebra lansarea globală a frigiderului său. Evenimentul Bespoke Home va prezenta cele mai inovatoare produse Samsung dezvăluite până în prezent și axate exclusiv pe utilizator. Tot aici vom vedea și electrocasnice lifestyle care urmează să fie lansate.

Samsung

Toate produsele de față întruchipează filosofia Samsung în materie de personalizare prin customizare, funcționalitate multiplă și viață conectată. Noile frigidere Bespoke și electrocasnicele lifestyle răspund diverselor nevoi cu care utilizatorii se confruntă zi de zi. În final scopul este acela de a redefini conceptul de casă – o casă personalizată – care se potrivește perfect cu o varietate de stiluri de viață ale utilizatorilor.

Pe lângă design, aceste electrocasnice dispun de caracteristici flexibile și design modular pentru a se potrivi cu orice stil de viață al utilizatorilor. Pot fi adăugate unități extra, ajusta rafturi și temperatura din frigider. Se folosește și AI-ul + aplicația SmartThings care include o opțiune de rețete, de a face cumpărături și planifica mesele. Mai multe detalii despre Bespoke și noile electrocasnice de Lifestyle Samsung vom afla pe data de 11 mai.

Evenimentul Bespoke Home va fi transmis live pe canalul YouTube Samsung la ora 17:00 și îl vei putea urmări de aici!