HTC va lansa noi headset-uri VR în cadrul Vivecon: Vive Focus 3 BE și PRO 2

0
1428
HTC

Dacă în zona smartphone prezența HTC s-a diminuat semnificativ, în segmentul VR taiwanezii se bucură de succes. Astfel, aflăm astăzi că firma ne pregătește lansarea de noi headset-uri VR în cadrul târgului ViveCon, pe listă fiind modelele Vive Focus 3 Business Edition și Pro 2. Mai multe detalii avem în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie să știți faptul că această conferință ViveCon 2021 va avea loc în perioada 11 – 12 mai. De asemenea, aflăm că aceste noi headset-uri vor fi destinate sectorului enterprise, asta în timp ce modelele originale Vive și Vive Pro erau axate mai mult pe partea de gaming.

HTC

Din păcate nu avem imagini cu aceste noi headset-uri VR, astfel că nu este clar dacă ele vor avea nevoie de un PC pentru a funcționa sau dacă vor fi modele standalone, fără cabluri care să strice experiența. Există detalii potrivit cărora modelul Vive Focus 3 Business Edition din acest duo va costa 1.474 euro. Iar Vive Pro 2 va ajunge la 842 euro. Ambele sunt așteptate să debuteze comercial pe parcursul acestei luni.

De asemenea, sunt șanse să vedem și un Vive Air axat pe partea de fitness. Mai multe detalii vom afla pe 11 mai din cadrul conferinței HTC VR.