Beolab 28 a debutat oficial! Cea mai nouă boxă stereo interconectabilă de la Bang & Olufsen

0
677
Beolab 28
Beolab 28 a debutat oficial! Cea mai nouă boxă stereo interconectabilă de la Bang & Olufsen

Când auzim de Bang & Olufsen ne gândim la produse audio de calitate, cu un design inedit. Compania a lansat astăzi modelul Beolab 28, o boxă wireless stereo ce combină funcționalitățile inteligente cu designul său inovator. Aceasta poate fi poziționată astfel oriunde în încăpere, iar sunetul adaptabil crează o experiență excepțională, oferind un sunet puternic, la nivel de studio. Avem detalii despre noua boxă Beolab 28 mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua boxă Beolab 28 oferă un sunet puternic și flexibilitate, sunetul adaptându-se automat spațiului în care este amplasată. Aceasta are o formă îngustă și permite poziționarea atât pe perete, cât și pe podea. Boxa include conectivitate wireless, dar și opțiuni de streaming care permit utilizatorilor să se bucure de muzică exact așa cum își doresc.

Design și specificații

Boxa măsoară 25.3 x 137 x 25.3 cm și oferă un woofer de 6.5 inch, 3 difuzoare full-range de 3 inch și un tweeter de 1 inch. Designul boxei Beolab 28 este reprezentat de un difuzor în formă de coloană curbată în partea de jos, urmat de o formă conică unde este situat subwoofer-ul. Boxa este completată de o coloană în partea din spate ce ascunde cablurile și oferă impresia că aceasta plutește în aer.

Puterea maximă pentru fiecare boxă în parte este de 625W, iar poziționarea difuzoarelor oferă un sunet optim din toate punctele de vedere. Boxele se conectează între ele wireless, rapid și ușor, fără cabluri. Sincronizarea se realizează la 24 biți/48kHz în doar câteva microsecunde. Totodată, funcția integrată de streaming pentru muzică oferă utilizatorilor posibilitatea de a reda piese direct de pe telefon.

Conectivitate și control Beolab 28

Beolab 28 oferă suport și pentru Airplay 2, Chromecast, dar utilizatorii pot reda muzică și prin aplicația B&O. În partea de superioară fiecare boxă este echipată cu un control tactil simplu. Acesta este utilizat pentru momentele când utilizatorii se află lângă boxă și pot modifica volumul sau opri muzica facil. Eleganta boxă Beolab 28 este versatilă. Pe lângă faptul că poate fi plasată oriunde pentru a arăta bine, se poate conecta cu Smart TV-uri, smartphone-uri și PC-uri foarte ușor. Va fi disponibilă pe nuanțele Natural Silver, Black Anthracite sau Aluminium Bronze Tone.

Mai multe detalii despre noua boxă Beolab 28 aveți aici!