Noile televizoare Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K LED sunt acum disponibile la precomandă

0
1051
Sony

Cei de la Sony ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre disponibilitatea televizoarelor BRAVIA XR MASTER Z9J 8K HDR. Aceste noi modele sunt acum listate la precomandă în mai multe țări europene și integrează noul Cognitive Processor XR care folosește o metodă de procesare completă nouă. Aceasta merge mai departe de limitele inteligenței artificiale convenționale, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile televizoare îndeplinesc criteriile stricte ale inginerilor de top de la Sony și aduc imagini deosebite în viața fiecărui utilizator. Procesorul de la interior poate analiza și poziția sunetului în semnal, astfel încât sunetul să se sincronizeze perfect cu ceea ce rulează pe ecran. De asemenea, avem aici parte de un sunet care livrează experiență 3D surround pentru realism suprem.

Sony

La nivel de imagine avem parte de rezoluție 8K profundă și un sistem de analizare și optimizare a sute de mii de elemente de către procesor. Avem panou Full Array LED cu nuanțe profunde de negru și strălucire intensă. Televizoarele Sony dispun și de design-ul minimalist One Slate cu muchii înguste și elemente plate. De asemenea, acestea pot fi plasate și pe perete.

Sony

Noile modele BRAVIA XR Master Seria Z9J 8K oferă și tehnologia Pure Stream. Aceasta atinge o calitate aproape perfectă UHD BD echivalentă cu streaming-ul la 80 Mbps. Mai primim porturi HDMI 2.1, rezoluție 4K la 120fps și rată de refresh variabilă (VRR). Apare și Latency Mode pentru experiență de gaming fluidă și rapidă atunci când avem o consolă conectată.

Televizoarele BRAVIA XR MASTER din seria Z9J HDR Full Array LED de 85 inch sunt acum la precomandă în Europa. Livrările acestora vor începe de la finalul lunii mai. De asemenea, suntem informați că modelul de 75 inch vine în magazine din iunie. Detalii extra despre acestea găsiți aici!