Căștile wireless de buget Pixel Buds A au fost dezvăluite de către Google din greșeală înainte de lansare

0
1993
Căștile wireless de buget Pixel Buds A au fost dezvăluite de către Google din greșeală înainte de lansare

Conferința Google I/O 2021 va avea loc pe 18 mai, moment în care vom afla mai multe detalii despre Android 12. Totuși, pare-că Google va anunța atunci și noi produse. Prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, aflăm că o pereche de căști wireless de buget – Pixel Buds A, a fost anunțată din greșeală de către gigant pe Twitter, chiar înainte de lansare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pagina oficială “Android” a postat o fotografie pe Twitter, aceasta fiind ulterior ștearsă. Din descriere aflăm că noile căști de buget de la Google se vor numi Pixel Buds A, iar conectarea se va realiza rapid, prin apropierea carcasei de smartphone. Pe lângă această postare aflăm că un blog german a găsit și o listare în rezultatele de căutare Google pentru aceste căști. Acest rezultat duce chiar spre magazinul oficial de unde vor putea fi achiziționate.

Pixel Buds A

Potrivit scăpărilor din trecut, Pixel Buds A sunt o variantă de buget pentru căștile wireless Pixel Buds. Acestea vor avea un design similar, doar că vor fi disponibile în nuanțe diferite. Se zvonește că vor fi mai viu colorate și vor avea un singur indicator LED. Cutia de transport va avea de această dată aceeași culoare ca și căștile și nu va fi complet neagră ca în cazul Pixel Buds. Certificarea FCC de acum câteva zile a dezvăluit că numele de cod pentru acestea este GPQY2.

Căștile Pixel Buds se comercializează pentru suma de 180 de dolari. Varianta Pixel Buds A totuși ar urma să coboare sub 150 de dolari, poate chiar mai jos. Acestea ar trebui să ofere Bluetooth 5.0, autonomie de cel puțin 4-5 ore de playback, control tactil și comenzi vocale. Fiind vorba despre căști de buget nu ne putem aștepta la anularea activă a zgomotului de fundal totuși.