CES 2021: Samsung va aduce frigiderele BESPOKE în România și anunță conceptul 4-Door Flex

0
1467
BESPOKE

În ultimii ani pe piață și-au făcut apariția și electrocasnice inedite, frigiderele fiind cu siguranță cele mai upgradate. Avem modele cu ferestre din sticlă transparente care ne permit să vedem la interior sau chiar variante cu display-uri touchscreen. Există și frigiderele Samsung BESPOKE care se remarcă prin gradul de personalizare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi, cu doar câteva zile înainte de startul târgului tech CES 2021 descoperim că disponibilitatea acestor frigidere este extinsă. Suntem informați prin intermediul unui comunicat oficial că începând din acest an vom avea în România conceptul BESPOKE disponibil pentru gama de combine frigorifice și noua gamă de frigidere și congelatoare cu o singură ușă.

Samsung BESPOKE 4-Door Flex

De asemenea, Samsung a anunțat astăzi și lansarea conceptului 4-Door Flex care prezintă linii elegante și un design modern cu uși și mânere încastrate. Acest frigider se îmbină perfect cu bucătăriile existente și se pliază pe diferite stiluri de viață ale utilizatorilor. Noul concept are spațiu nou pentru depozitarea de băuturi numit Beverage Center, cât și o zonă flexibilă îmbunătățită.

BESPOKE

Potrivit sud-coreenilor, gama actualizată va include noi formate de frigidere și congelatoare cu o singură ușă. Există și combine frigorifice ce permit configurații modulare pentru a se potrivit nevoilor unice ale fiecărei ușurințe. Revenind la partea de customizare, frigiderele BESPOKE Flex oferă o combinație dinamică de opțiuni de design. Sunt 8 culori unice și finisaje din sticlă sau oțel.

BESPOKE

Culorile sunt următoarele: Grey Glass, Sky Blue Glass, Navy Steel, Champagne Steel, Matte Black Steel, Navy Glass, White Glass și Rose Pink Glass. Mai aflați că noul Beverage Center oferă dozator intern de apă filtrată și un vas de apă încorporat cu umplere automată. Apa se poate infuza cu ușurință și cu aroma dorită.

BESPOKE

Există și aparat de gheață duală ce poate produce cuburi de gheață și fulgi de gheață pentru răcire rapidă. Zona flexibilă are 5 setări diferite de temperatură: congelare/ congelare ușoară/ carne / pește/ fructe / legume și băuturi. De asemenea, apare și funcția Flex Crisper pentru depozitarea cărinii sau peștelui la temperatură optimă. Așteptăm detalii despre sosirea frigiderelor Samsung BESPOKE în România în perioada următoare!