CES 2021: CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus este numele noului aspirator vertical LG care se golește automat

0
952
CordZeroThinQ
CES 2021: CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus este numele noului aspirator vertical LG care se golește automat

LG va prezenta în cadrul CES 2021 noul lor aspirator vertical fără fir – LG CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus. Acesta se dovedește a fi mult mai ușor de golit decât majoritatea spiratoarelor, întrucât stația sa de încărcare este echipată cu un “sistem automat de îndepărtare a prafului”. Astfel, comparimentul de colectare va fi golit în timp ce aspiratorul se încărcă. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

O caracteristică similară se regăsește pe iRobot Roomba i7 Plus, dar acela este un aspirator robot de mici dimensiuni. Astfel, soluția LG este unică în lumea aspiratoarelor verticale, compartimentul fiind golit în timpul încărcării. Se pare că vor exista niște saci speciali pentru stația de încărcare. Compania sud-coreeană îl recomandă pentru utilizatorii care doresc un sistem mai igienic și mai facil de îndepărtare a deșeurilor.

Pe lângă faptul că stația de încărcare va goli compartimentul aspiratorului în timpul încărcării, prezintă și spațiu de depozitare pentru 6 accesorii. Printre aceste accesorii se numără un cap de aspirare 2-in-1, unul pentru crăpături, pentru animale de companie, dar și un cap pentru covor și un accesoriu mop. CordZeroThinQ A9 Kompressor Plus vine cu două baterii și filtre detașabile.

Lyu Jae-cheol, președinte LG Electronics, a declarat: “ColdZero ThinQ A9 Kompressor+ și stația sa de încărcare duc curățarea și comoditatea la un alt nivel. Această soluție impresionantă de curățare face parte din misiunea continuă a LG de a proteja consumatorii și familiile acestora, casa fiind mai igienică.”

Noul aspirator CordZeroThinQ va fi prezentat pe 11 ianuarie în cadrul târgului tehnologic CES 2021. Comunicatul de presă lansat de LG nu ne oferă detalii despre specificațiile acestuia încă. Nu știm nici cât va dura încărcare și golirea compartimentului. Mai cunoaștem doar faptul că atât aspiratorul, cât și stația de încărcare vor avea la dispoziție butoane tactile pentru control.